Aula Astronomia Aula d'Astronomia
Departament d'Astronomia i Astrofísica
Universitat de València

46100 Burjassot (València) Spain
Tel: (34)-96-354-3069
Fax: (34)-96-354-3084

 

Online TV Shows by Ustream

Presentació

L'Aula d'Astronomia és un laboratori docent del departament d'Astronomia i Astrofísica, on s'imparteixen les pràctiques de les assignatures d'Astronomia. La finalitat és acostar directament l'estudiant a les meravelles del cel fent ús de les tècniques i mètodes usuals en aquesta disciplina.

Si el teu interés és conéixer com són i com funcionen els fenòmens celestes, a més de rebre els coneixements teòrics necessaris en les diverses assignatures d'astronomia de les titulacions de Física, Matemàtiques i ara també de Periodisme, podràs realitzar pràctiques a l'Aula d'Astronomia

Consta de dues instal·lacions: l' aula docent amb ordinadors en xarxa, en els que es poden fer tractament de les imatges obtingudes o pràctiques complementàries, l' estació d'observació amb la cúpula on s’hi troba un telescopi apocromàtic de 18 cm d’apertura, una radioantena de 3 metres de diàmetre que funciona en la longitud d’ona de 21 cm i un telescopi solar vertical. A més a més, disposa d’altres telescopis per a l'observació nocturna, i instrumentació complementaria: càmeres CCD, fotogràfiques, vídeo, espectrògraf, etc.

Horaris

Telescopis i instruments
Software
L'Aula als mitjans
Galeria
Visites externes (Vacances en Pau)
Divulgació i fets destacats
El temps que farà
Actualitat astronòmica

 

 

Responsable de l'Aula d'Astronomia

Enric Marco

Tf: 96 354 30 69