Cuina valenciana


Sang en ceba Terrina de conill o pollastre Pollastre rostit
Cuixa de corder Terrina de pernil Pollastre amb xampinyons
Medallons de corder Fetge de corder a la taronja Escaldums de gallina (en pepitòria)
Corder arrebossat Fetge al Xerés Terrina de pollastre
Corderet al forn amb sagí’ Escalopetes de fetge amb pimentons El blanquet i altres embotits de porc
Cabeçoles de corderet Cebollada de fetge Faves a tombets
Corder estofat Carn sobrera Les botifarres
Corder amb espàrrecs Croquetes Branqueta de vedella
Peuets de porc i fesols Gratinats Carn de vedella farcida
Peuets de porc o de vedella Empanades de pollastre Fibles de ronyons i pernil
Turmes de corder o de jònec Pollastre a la jardinera Magre amb mol.luscs
Llomello farcit d'ous durs Xulles al forn Llengua
Llomello a la llima Vedella farcida amb ronyons Punxons moruns
Llomello de porc a la sal Rotllos de vedella farcits Galló o tall redo de vaca
Llomello al forn Galló de bou farcit de cansalada Carn de vaca adobada
Timbal de carn Osso buco
Caça
Colomins al conyac Tords Perdiu estofada
Colomins estofat Conill a la caçadora Perdius al llimó
Anec a la taronja Conill rostit Anec al pebre picant
Gaspatxo d'Utiel . .

Menu principal / Arrossos / Carns / Peix / Guisats i sopes / Verdures / Postres

© de la realització del web B@LDO internet - © dels textos J. Martí Dominguez "Els Nostres Menjars"