Accedir a la pàgina principal de la Universitatimage servei
Servei d'Informació i Dinamització
Imatge decorativa de la unitat

Uns dels objectius del SeDI és donar suport personal als i a les estudiants de la Universitat de Valènciaa través de la convocatòria d’ajudes públiques i la gestió de serveis d’assessorament destinats.

Ajudes i serveis de suport a l'estudiant

 

Ajudes a la mobilitat DRAC ESTIU per a estudiants en el marc de la Xarxa Joan Lluís Vives

El programa DRAC impulsa l’intercanvi d’estudiants entre les universitats que integren la xarxa d'universitats Joan Lluís Vives. El programa DRAC-ESTIU afavoreix la participació en cursos i activitats, que organitzades per les universitats integrants de la xarxa, figuren a la Guia de Cursos d’Estiu de la xarxa.

[MÉS INFORMACIÓ]

Ajudes a la mobilitat DRAC FORMACIÓ AVANÇADA per a estudiants en el marc de la Xarxa Joan Lluís Vives

El programa DRAC impulsa l’intercanvi d’estudiants entre les universitats que integren la xarxa d'universitats Joan Lluís Vives. El programa DRAC-FORMACIÓ AVANÇADA afavoreix la participació en cursos, seminaris o estades de recerca organitzades per les universitats integrants de la xarxa.

[MÉS INFORMACIÓ] [BASES]

Ajudes a la mobilitat DRAC MÀSTER per a estudiants en el marc de la Xarxa Joan Lluís Vives

El programa DRAC impulsa l’intercanvi d’estudiants entre les universitats que integren la xarxa d'universitats Joan Lluís Vives. El programa DRAC-MÀSTER té com objectiu atorgar ajuts per promoure la mobilitat dels estudiants de la Xarxa Vives, per cursar ensenyaments universitaris oficials de màster en una universitat de la Xarxa.
Més informació Servei General de Postgrau.

[MÉS INFORMACIÓ] [RESOLUCIÓ]

[+] Totes les notícies

Més informació: sedi@uv.es                     [Darrera actualització: 18/07/2012]