• .

 • .

 • .

 • .

 • .

 • .

Transport

18/09/14

Mobilitat Sostenible

La millor opció per a desplaçar-se és, sens dubte, caminar. És gratuït, no hi ha hores punta, no hi ha embossos, és boníssim per a la salut i per al medi ambient, i en molts casos guanyarem temps.

[Llegir més]

  15/09/14

  Tens pensaments “verds”? Pensar en verd té premi

  La Universitat de València busca idees, projectes i accions innovadores que puguen servir per a millorar la gestió sostenible dels seus diferents campus universitaris, des d'una perspectiva econòmica, social i mediambiental. Amb aquest concurs es pretén incitar a la comunitat universitària a proposar projectes que ajuden a prendre consciència de la nostra responsabilitat ambiental i desenvolupament sostenible i promoure accions de millora dins els nostres campus que, si escau, podran extrapolar-se a la resta de la societat.

  [Llegir més]

  Segell de qualitat ISO

  08/09/14

  El Servei de Prevenció i Medi ambient obté la certificació de sistemes de Gestió ISO 9001

  El Servei de Prevenció i Medi Ambient es va certificar el passat mes d’abril amb la Norma de Sistemes de Gestió ISO 9001:2008 per a les activitats dirigides a garantir la protecció, la seguretat i la salut dels treballadors i de les treballadores, que desenvolupen les àrees de Prevenció, Protecció Radiològica i Medi Ambient, al tres campus de la Universitat de València.

  [Llegir més]

   Imatge Biblioteca

   05/09/14

   Certificació d'Accessibilitat Biblioteca "Joan Reglà"

   Gràcies a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà”, VLC/CAMPUS ha aconseguit un nou certificat AENOR d’Accessibilitat Universal d’acord amb la norma UNE 1770001-2:2007. La Biblioteca d’Educació “María Moliner” ja ha passat la primera auditoria per aconseguir la renovació d’aquesta certificació.

   [Llegir més]

    Proposta integrada estudis

    05/08/14

    Proposta integrada d´Estudis de Sostenibilitat en els Titols de Grau de la UV aprovats per la Comissió de la Sostenibilitat el 23 de juliol de 2014

    La proposta inclou una matèria amb dues assignatures adaptades a les diferents àrees del saber; comparteixen temes comuns de formació básica, però incorporen continguts especifics adaptats a les diferents perspectives disciplinaries.

    [Llegir més]

      
     Set
     20

     Agenda UV

     + esdeveniments

     Tercer curs d'Història del Cinema

     Els tallers de l'Octubre CCC

      

     Jornada "Les agendes 21 local" a Genovés

     Oberta l'inscripció web per a la jornada que pretén analitzar les experiències de les agendes 21 en el territori valencià.

      

     Anglès aplicat a l'Enginyeria

     Oberta la matrícula del curs de l'Espai de Formació La Nau dels Estudiants

      

     Els elements de la creativitat

     Oberta inscripció seminari convalidable de 2 crèdits sobre Creativitat i pensament divergent, fins al 31 d'octubre. Es celebra del 3 al 7 novembre

      

     Cine español en los márgenes

     Oberta inscripció al seminari de 2 crèdits fins al 8 d'octubre. Es planteja com un seminari de divulgació de la cultura cinematogràfica. Es celebra els dies 13,14,15,22 i 23 d'octubre.

      

     Exposició: "El parc natural de Xera-Sot de Xera"

     La Universitat de València i els seus entorns naturals El parc natural de Xera-Sot de Xera a Siete Aguas. Inauguració, el 4 de setembre a les 19:00 h

      

     Descomptes transport MetroValencia - UV

     Si ets estudiant o treballador/a, ara tens l’oportunitat d’aprofitar els avantatges de l’Acord de Col·laboració entre la Universitat de València i MetroValencia

      

     Participa en Green Idea UV i guanya 600€

     La Universitat de València busca idees, projectes i accions innovadores que puguen servir per a millorar la gestió sostenible dels seus campus universitaris

      

     Preinscripció Doctorats

     Termini obert per a la preinscripció als programes de Doctorat de la Universitat de València

      

     Projecte "La Blanca"

     Una dècada de Patrimoni per al Desenvolupament. Inauguració, 8 de setembre a les 20:00 h.

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Guia d'Alimentació Saludable
     Imatge de la portada del video;Campus Sostenible
     Imatge de la portada del video;II Setmana Universitària pel Comerç Just

     Guia d'Alimentació Saludable

     Mitjançant la Guia d'alimentació saludable es pretén oferir uns consells generals per millorar l'educació nutricional, de manera que puguem triar a cada moment els aliments i la combinació d?aliments que ens proporcionarà els nutrients i les substàncies fitoquímiques... [Llegir més]

     Campus Sostenible

     Vídeo sobre la iniciativa Campus Sostenible, que converteix la sostenibilitat en un eix fonamental de la política institucional de la Universitat, mitjançant la posada en marxa d'accions que permeten un desenvolupament sostenible en tots els seus àmbits d'actuació.

     II Setmana Universitària pel Comerç Just

     Del 12 al 17 de maig de 2013 i amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, la Universitat de València i l'organització de comerç just IDEAS han organitzat la Setmana Universitària pel Comerç Just amb l'objectiu de difondre el comerç just i el consum responsable entre la comunitat universitària.