• .
 • .
 • .
 • .
Campus científicos de verano 2015

29/06/15

Inaguració del V Campus Científic d’Estiu del VLC/CAMPUS

Cent vint joves preuniversitaris participaran aquest mes de juliol en el V Campus Científic d’Estiu organitzat per VLC/CAMPUS. Valencia, International Campus of Excellence, juntament amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i amb el suport d’Obra Social La Caixa.

[Llegir més]

  Estudiants

  23/06/15

  Taller: “Experiències i reptes de futur del CEI VLC/CAMPUS: Especialització, internacionalització i avanç de les activitats basades en el coneixement (ABACO)”

  Els Campus d’Excel·lència Internacional van nàixer per a promoure agregacions estratègiques entre universitats i altres institucions situades en els campus amb la finalitat de crear «ecosistemes de coneixement» que afavorisquen l’ocupació, la cohesió social i el desenvolupament econòmic territorial.

  [Llegir més]

   Estudiants

   16/06/15

   Banco de Santander y VLC/CAMPUS col·laboren en la convocatòria del Programa Internacional de Mobilitat

   El saló d’actes de l’edifici de Rectorat acull aquest dimarts, 16 de juny a les 12 hores, l’acte de lliurament de les credencials als beneficiaris d’ aquestes Beques de mobilitat internacional. La sessió estarà presidida pel rector Esteban Morcillo.

   [Llegir més]

    Estudiants

    09/06/15

    Convocatòria de beques VLC/CAMPUS per promoure la mobilitat internacional d’estudiants de graus de doble titulació internacional

    Aquesta convocatòria ofereix beques d’ajuda economica a la mobilitat internacional en el marc del Campus d’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS per a estudiants d’estudis de doble titulació internacional beneficiaris d’una beca semestral Erasmus Estudis per al curs 2015-2016. La llista de candidats i candidates s’elaborarà d’ofici i es comunicarà per correu electrònic als interessats. No cal presentar sol·licitud.

    Premis Rei Jaume I

    01/06/15

    Premis Nobel en els Encontres d’Excel·lència VLC/CAMPUS

    La Fundació Premis Jaume I organitza aquests encontres en col·laboració amb VLC/CAMPUS amb l’objectiu de potenciar la interacció entre l’elit investigadora i la comunitat científica valenciana. Els premis Nobel es troben a València per a formar part en el jurat dels prestigiosos Premis Rei Jaume I

    [Llegir més]

     jul.
     5

     Agenda UV

     + esdeveniments

     Spanish Brass Luur Metalls

     Serenates 2015. Concert a La Nau

      

     Convocatòria de cursos d'anglès de nivells B1 i B2

     Cursos d'anglès per a estudiants de 1r i 2n de grau de la Universitat de València

      

     Procediment OE4 per a graus i màsters

     Del 29 de juny al 31 de juliol està actiu en la plataforma del SGIC el procediment de programació docent (OE4).

      

     Convocatòria Valoritza i Transfereix 2015

     Convocatòria per a la realització de projectes de prova de concepte

      

     Emergents

     Ajudes a projectes de creativitat, innovació i inclusió sociocultural

      

     Participació i salut en contextos de vulnerabilitat: compartint experiències

     Del 23 al 24 de juliol - 10 hores Coordinador: Antoni Merelles Tormo. P.T. de Salut Pública i d’Administració i Gestió dels Serveis de Salut. U.V.

      

     Participació social i ciutadana en les qüestions científiques i econòmiques

     Del 21 al 22 de juliol-10 hores Coordinador: José Rodolfo Hernández-Carrión, P.T. d’Economia Aplicada. Universitat de València.

      

     Quan ens hem de preocupar per… en pediatria?

     Del 22 al 23 de juliol - 12 hores Coordinadora: Marisa Guillén Domínguez, Profesora de Medicina Preventiva y Salud Pública. UV

      

     Participació ciutadana i medi ambient

     Del 23 al 24 de juliol - 15 hores Coordinadora: M. Àngels Ull Solís, P.T. de Bioquímica i Biologia Molecular i ERI d’Estudis de Sostenibilitat. U.V.

      

     Noves formes jurídiques de participació ciutadana

     Del 23 al 24 de juliol-15 hores Coordinador: Javier Plaza Penadés, C.U. de Dret Civil i Vicedegà de la Facultat de Dret. Universitat de València.

      

     Genómica nutricional

     Genómica nutricional. Evidència científica basada en estudis amb participació ciutadana. Curso del 21 al 22 de juliol - 10 hores Coordinadora: Marisa Guillén Domínguez, Professora de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València.

      

     Visions del patrimoni. Itinerari per la Safor

     Curs del 27 al 28 de juliol - 15 hores Coordinadors: Adrià Besó, Professor d’Història de l’Art, UV i Joan Carles Membrado, Professor de Geografia UV

      

     Introducció al mindfulness en l'empresa

     Introducció al mindfulness en l'empresa. Cap a una gestió positiva de l'estrés Curs el 24 de juliol-5 hores Coordinador: Francisco Ródenas Rigla, Institut Universitari d'Investigació Polibienestar. Universitat de València.

      

     Finances ètiques, cooperatives i col·laboratives

     Del 27 al 28 de juliol - 15 hores Coordinador. Joan R. Sanchis Palacio. Catedràtic d’Economia de l’Empresa. Universitat de València.

      

     El SPSS com a eina d'anàlisi de dades

     El SPSS com a eina d'anàlisi de dades en estudis de recerca amb participació ciutadana Curso del 27 al 28 Julio - 10 hores Coordinadora: José Vte Sorli, Professor de Medicina Preventiva i Salut Pública i Investigador del CIBER Fisiopatologia de l’Obesitat i Nutrició. UV

      

     Aprendre a participar democràticament

     Curs del 27 al 28 de juliol - 15 hores Coordinadora: Carmen Montalbá Ocaña, Professora de Treball Social i Serveis Socials. Universitat de València.

      

     Participació, ciutadania i drets en societats multiculturals

     Del 23 al 24 de juliol - 10 hores Coordinadors: Ángeles Solanes Corella, P.T. de Filosofia del Dret i Albert Mora Castro, Professor de Sociologia. UV

      

     Curs: Atreveix-te amb la física!

     Atreveix-te amb la física! Coneixement i tecnologia contra la crisi Del 23 al 24 de juliol - 10 hores Coordinadora: Chantal Ferrer Roca, P.T. de Física Aplicada. Universitat de València.

      

     Emprenedoria social i sostenible

     Emprenedoria social i sostenible. Economia social idea innovadora crowfunding Curs del 22 al 23 de juliol - 15 hores Coordinadora: Antonia Sajardo Moreno, P.T. d’Economia Aplicada. Universitat de València.

      

     Fisioteràpia de les disfuncions del raquis. Valoració, tractament i prevenció

     Del 20 al 22 de juliol-15 hores Coordinador: Josep B. Benítez Martínez, Vicedegà d'Estudi i Professorat. Universitat de València.

      

     Cooperar-nos. La solidaritat necessària enfront de l’empobriment humà

     Del 22 al 24 de juliol - 15 hores Coordinadors: José Miguel Soriano, President Executiu del Patronat S-N i Delegat del Rector per a Coop. U.V.. Ximo Revert, Cap Tècnic de Coop. del Patronat S-N (FGUV). U.V

      

     Art, ciència i participació

     Curs del 22 al 23 de juliol - 10 hores Coordinador: Miguel de la Guàrdia Cirugeda, C.U. de Química Analítica. Universitat de València.

      

     Per a participar fes clic aquí

     Per a participar fes clic aquí. Propostes, Reformes i Polítiques per impulsar la participació ciutadana Curs del 20 al 21 Juliol -15 hores Lorenzo Cotino. C.U. de Dret Constit. U.V. Andrés Boix. P.T. de Dret Administ. U.V. i Francisco Arenas-Dolz. Prof. de Filosofia de Dret, Moral i Política. Universitat de València

      

     Complex major d'histocompatibilitat. Reconeixer, resposta al·logènica i patologia

     Del 20 al 21 de Juliol - 10 Hores Coordinadora. Amparo Mir Gisbert. C.U. de Medicina. U.V. i Facultativa Adjunta del Servei Medicina Interna, Al·lergologia, Hospital Francesc de Borja

      

     Participació deliberativa en la societat actual

     Del 20 al 21 de juliol Coordinador: Vicent Claramonte Sanz, Professor del Departament de Lògica i Filosofia de la Ciència. Universitat de València

      

     Cinema i entorns educatius la participación en xarxa del professorat i l’alumnat

     Del 20 al 21 de juliol - 12 Horas Coordinador. Ricard Huerta, Director de l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives. Universitat de València.

      

     Tallers intensius de llengües i cultures - Juliol de 2015

     Tallers gratuïts adreçats a la comunitat universitària.

      

     Inscripció al Tastallengües de setembre de 2015

     Trobada en la qual es reuneixen els estudiants valencians i internacionals per compartir llengües i cuina.

      

     Preinscripció als 108 màsters oficials

     La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016.

      

     Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

     Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

      

     Enquesta de satisfacció de titulats/des

     Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

      

     "Llapis, paper i bombes (1936-1939)"

     Reproducció d’un centenar de dibuixos que van realitzar els xiquets i xiquetes que van ser evacuats a diversos llocs d'Europa durant la Guerra Civil Espanyola.

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Guia d'Alimentació Saludable
     Imatge de la portada del video;Campus Sostenible
     Imatge de la portada del video;II Setmana Universitària pel Comerç Just

     Guia d'Alimentació Saludable

     Mitjançant la Guia d'alimentació saludable es pretén oferir uns consells generals per millorar l'educació nutricional, de manera que puguem triar a cada moment els aliments i la combinació d?aliments que ens proporcionarà els nutrients i les substàncies fitoquímiques... [Llegir més]

     Campus Sostenible

     Vídeo sobre la iniciativa Campus Sostenible, que converteix la sostenibilitat en un eix fonamental de la política institucional de la Universitat, mitjançant la posada en marxa d'accions que permeten un desenvolupament sostenible en tots els seus àmbits d'actuació.

     II Setmana Universitària pel Comerç Just

     Del 12 al 17 de maig de 2013 i amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, la Universitat de València i l'organització de comerç just IDEAS han organitzat la Setmana Universitària pel Comerç Just amb l'objectiu de difondre el comerç just i el consum responsable entre la comunitat universitària.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord