Cartell del Concert de Nadal 2016.

La Universitat de València enceta el Nadal amb un concert aquest divendres

Les agrupacions musicals de la Universitat de València preparen una programació musical molt intensa amb motiu de les festes de Nadal en diverses ciutats i espais universitaris. Un total de 10 concerts, amb l’actuació destacada al Palau de la Música de València, el pròxim divendres 9 de desembre, a les 19:30 hores. En el concert hi actuaran l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, l’Orfeó Valencià i, a més, quatre corals infantils: l’Escola Coral la Nau de la Universitat de València, l’Orfeó Valencià Infantil, l’Escola Coral de l’Eliana i l’ Escola de Música Camp de Morvedre.

Una usuària de l'audioguia.

‘Yturralde. Cartografies del sublim’, la primera exposició accessible per a persones amb discapacitat visual

L’exposició ‘Yturralde. Cartografies del sublim’, que s’exhibeix a la Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau fins el pròxim 29 de gener, és la primera totalment accessible per a persones amb discapacitat visual o amb dificultats de visió gràcies a l’aplicació per a mòbils Cultura Accessible, realitzada per Feedback Cultural en col·laboració amb la Fundació General de la Universitat de València.

Imatge de l'obra.

Escena Erasmus estrena a La Nau un espectacle amb motiu del 80 aniversari de València, capital de la República

‘1936-2025. La Guerra Civil Europea ha empezado’ és l’últim espectacle del grup de teatre Escena Erasmus de la Universitat de València. L’espectacle, dirigit per Antoni Tordera, s’estrenarà el proper dia 12 de desembre i es podrà veure fins al proper 16 de desembre al Centre Cultural La Nau. El nou muntatge traça un paral·lelisme entre les dones brigadistes i la situació de la joventut en l’actualitat.

des.
8

Agenda UV

+ esdeveniments

ENVIA ESDEVENIMENT

Procediment DE4 per a graus i màsters

Està actiu en la plataforma del SGIC el procediment de gestió i revisió de les práctiques externes curriculars (DE4)

 

Pedagogia crítica i Literatura

Curs. Matrícula oberta amb reconeixement de 2 crèdits de lliure opció

 

Curs d'Oratoria

Matrícula abierta amb reconeixement de 2 crèdits de lliure opció

 

Procediment RH2 per a graus i màsters

Fins al 13 de gener està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'anàlisi de la captació i selecció del PDI (RH2).

 

Els equipaments culturals públics, avui. La meva experiència de 20 anys al CCCB

Seminari de Josep Ramoneda. La Nau (amb matrícula, 10 €)

 

V Convocatòria de projectes de cooperació al desenvolupament

Dirigida als membres de la comunitat universitària. Les ajudes pretenen impulsar la realització d'aquest tipus de projectes.

 

Enquestes d'avaluació de la docència

Del 21 de novembre al 31 de desembre, l'alumnat de grau i màster té actives en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del primer quadrimestre.

 

Dues visions de la Cooperació i Solidaritat

Del 14 de novembre al 12 de desembre de 2016 la Facultat de Farmacia acull l'exposició "Dues visions de la Cooperació i Solidaritat".

 

Títols Propis de Postgrau de la UV. Matricula't

L'oferta més amplia, prop de 300 cursos de totes les àrees formatives. Són els complements perfectes per a la formació de grau per la seua qualitat i especialització.

 

El sabor de les Matemàtiques

Exposició. L'artífex de l'exposició és Mercedes Siles, que ha comptat amb la col·laboració de José Carlos García i Pedro Reyes Dueñas.

 

VIII Edició del Programa YUZZ "Joves amb idees"

Programa orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

 

Beques RCC Harvard University

Beques per a estudiants i PDI de la Universitat de València a Harvard University.

 

Matrícula oberta de les assignatures de Relacions de Gènere

4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podrán incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

 

Incentius a la docència i la recerca en valencià

Incentius per a la qualitat en l'elaboració en valencià de materials docents, tesis doctorals i articles d'investigació i divulgació científica.

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València. 2. Medicina i societat

Mostra permanent d'objectes i instruments a la Facultat de Medicina

 

Perillositat criminal i Estat de Dret

Congrés Internacional que abordarà el concepte de perillositat criminal i que contará amb la participació de reputats investigadors nacionals i internacionals.

 

V Convocatòria d'ajudes

Projectes de cooperació al desenvolupament

Dues visions de la Cooperació i Solidaritat

Exposició a la Facultat de Farmàcia

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Presentació de la Clínica de Logopèdia de la UV
Imatge de la portada del video;Valencià, un gran tresor
Imatge de la portada del video;Rosaura Folch - Nit dels 50

Presentació de la Clínica de Logopèdia de la UV

La Clínica de Logopèdia de la Universitat de València té com a finalitat millorar la docència dels estudiants del grau en Logopèdia i el Màster d'especialització en intervenció logopèdica de la Universitat de València.

Valencià, un gran tresor

Vídeo presentat per Pedro Clemente Ateba Nchama i Patricia Nuño López al Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2016.

Rosaura Folch - Nit dels 50

Rosaura Folch, es Directora Economia La Fe. En 50 anys han passat per les aules de la Facultat d'Economia de la Universitat de València més de 30.000 estudiants. En les seues mans està la presa de decisions en les empreses i institucions que hui marquen el present i el futur de nostra societat

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies