Josep Fontana, Esteban Morcillo.

L’historiador Josep Fontana afirma que la desigualtat està experimentant “un augment incontrolable”

“Un dels aspectes més alarmants de l’evolució actual de les nostres societats és que la desigualtat està experimentant un augment incontrolable”. Així ho ha afirmat aquest divendres l’historiador Josep Fontana en ser investit com a doctor ‘honoris causa’ per la Universitat de València. La Nau ha acollit la sessió, on s’han escoltat les paraules de Josep Fontana, del també historiador Pedro Ruiz Torres, i del rector, Esteban Morcillo.

Foto d'arxiu del programa de mentoria de la Universitat de València 'Entreiguals'.

Oberta la inscripció al programa de mentoria ‘Entreiguals’ per al curs 2016-2017

El termini d’inscripció del programa de mentoria ‘Entreiguals’ de la Universitat de València roman obert fins el pròxim 22 de febrer. Aquest programa està dirigit als estudiants que volen ser mentors d’uns altres estudiants del seu centre en el curs 2016-2017. ‘Entreiguals’ enceta enguany la seua cinquena edició, la qual inclou el reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació en activitats universitàries.

Portada del número 10 de la revista 'EU-topías'.

La revista ‘EU-topías’ commemora el centenari de la pel·lícula fundacional de la Història del cinema

Reflexionar sobre la influència de la pel·lícula ‘Intolerancia’ en el centenari de la seua estrena i analitzar alhora els últims cent anys des de la perspectiva de la tolerància entre les cultures i els països és l’objectiu proposat per la revista ‘EU-topías’, que dedica un dossier al llargmetratge que David W. Griffith va realitzar el 1916 i que roman com a un dels films més influents de la història del cinema i de la cultura contemporània.

feb.
8

Agenda UV

+ esdeveniments

ENVIA ESDEVENIMENT

El nou mil.lenni i l'Art dels Nous Medis

oberta inscripció fins al 19 de febrero convalidable per 1 crédit de lliure elecció

 

Enquesta de satisfacció d'estudiants/es amb els màsters

Els estudiants i les estudiantes que tenen pròxima la finalització dels seus estudis de màster oficial disposen de qüestionaris per opinar sobre el títol.

 

Textures Visuals

Ximo Real - Exposició

 

La Nau dels Estudiants Edició febrer/abril 2016

La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 17 cursos i tallers que tindran lloc a febrer i abril al campus de Tarongers. Matrícula oberta

 

Procediment DE4 per a graus i màsters

Fins al 20 de febrer està actiu en la plataforma del SGIC el procediment de gestió i revisió de les práctiques externes curriculars (DE4).

 

Tallers de llengües i cultures - primavera de 2016 Ara, també búlgar i xinès!

Les llengües aquesta edició són: búlgar, ucraïnès, txec, rus, francès, italià, alemany i xinès. Tindran lloc entre el 15 de febrer i el 20 de maig de 2016.

 

Exposició 'Memòria i Patrimoni Viu'

Projecte Intergeneracional. Memòria i Patrimoni Viu

 

Ajudes per a impulsar la igualtat de gènere

La Universitat de València convoca ajudes per a PAS i PDI per a impulsar la igualtat de dones i homes en l'àmbit universitari.

 

III Premi Igualtat a la Facultat d'Economia

La temàtica ha de versar sobre qualsevol aspecte relacionat amb “treballant per la igualtat”.

 

Aula Oberta d'Escriptura Creativa

1er termini de matrícula destinat als estudiants de la Universitat de València i participants de la Nau Gran: Del 18 de desembre de 2015 al 14 de febrer.

 

Curs de formació de representants d'estudiants

Inscripció oberta. El curs està dirigit a estudiants i estudiantes que han estat elegits com a representants en el curs 2015-2016.

 

IV Premi Emprenedors Facultat d´Economia

El termini per a presentar les condidatures finalitza el 12 de febrer de 2016 a les 24 hores. Premi patrocinat per La Caixa.

 

Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València. 2. Medicina i societat

Mostra permanent d'objectes i instruments a la Facultat de Medicina

 

Col·lecció cientificomèdica de la Universitat de València 1. Ciència i societat

Estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, en la sala d'exposicions del Palau de Cerveró (Plaça Cisneros, 4, València)

 

Concurs per a la publicació de treballs de investigació

Les Corts Valencianes convoquen un concrus per a la publicació d’un màxim de dos rteballs de investigació o tesis doctorals

 

La Nau dels Estudiants

Matrícula Oberta

Preparació de propostes I+D

Taller impartit per l'OTRI

Enquestes satisfacció màsters

Per a estudiants. Fins al 6 de març

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;La Universitat de València ha presentat el nou Grau en Ciències Gastronòmiques
Imatge de la portada del video;I Conferencia Anual MOTIVEM
Imatge de la portada del video;El jardí de la ciència

La Universitat de València ha presentat el nou Grau en Ciències Gastronòmiques

La Universitat de València ha presentat oficialment els seu nou Grau de Ciències Gastronòmiques que ha començat a impartir-se en aquest curs. Un total de 50 alumnes han començat les classes i compten amb assignatures que comprenen totes les àrees de coneixement de la Universitat. A l?acte han assistit representants del món... [Llegir més]

I Conferencia Anual MOTIVEM

La vicerectora d'Ordenació Acadèmica i de Professorat de la Universitat de València, Mavi Mestre, os invita a asistir a la I Conferencia Anual MOTIVEM. Un encuentro que tendrá lugar los días 1 y 2 de marzo en la Fundación Universidad-Empresa ADEIT en el que se abordará el rol del profesorado en la motivación del espíritu... [Llegir més]

El jardí de la ciència

Visitem el Jardí Botànic de la Universitat de València amb Isabel Mateu, Manuel Costa i José Plumed. Ells ens presenten 'Les palmeres', 'Els cítrics' i 'Arboreda monumental', tots tres llibres de la col·lecció "Monografies Botàniques".

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord