Title
Title

  

El Claustre i el Rector de la Universitat de València

tenen l’honor d’invitar-vos al Solemne Acte d’Investidura com a Doctor “Honoris Causa” del Prof. Dr. PAUL H. SUGARBAKER, i al Lliurament de la Medalla de la Universitat de València al Prof. Dr. JORDI PÉREZ DURÁ que es celebrarà el proper dia 27 de juny a les 12 hores.
 


Paul H. Sugarbaker

Paul H. Sugarbaker (Baltimore, EUA, 1941) és director de programa al Washington Cancer Institute, dependent del Washington Hospital Center.

Format en Medicina al Wheaton College, al Cornell University Medical College, al Massachusetts General Hospital i al Harvard College, ha desenvolupat la seua activitat al Peter Bent Brigham Hospital, al Massachusetts General Hospital i al National Cancer Institute d'EUA. Ha dirigit l'àrea d’oncologia de l'Emory University School of Medicine i ha estat director mèdic de The Washington Cancer Institute, al Washington Hospital Center.

A la dècada dels 80 va engegar un nou tractament de la carcinomatosi peritoneal amb la tècnica de citoreducció màxima unida a l'aplicació de quimioteràpia amb hipertèrmia peroperatòria. Aquesta tècnica ha estat reconeguda internacionalment i en l'actualitat, gràcies al seu esforç i a causa del seu impuls, es fa servir amb el nom de tècnica de Sugarbaker.

Membre d'un ampli nombre de consells editorials de revistes científiques en l'àmbit mèdic, és membre de nombroses societats científiques, entre les quals l'American College of Surgeons, l'American Association Cancer Research i el Royal College of Surgeons of England.

 

Francisco Jorge Pérez Durá

Francisco Jorge Pérez Durá (València, 1942) ha estat catedràtic de Filologia Clàssica a la Universitat de València , en la qual és professor emèrit.

Llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona, es va doctorar en Filologia Clàssica a la Universitat de València, en la qual ha recorregut els diferents graons de la carrera docent del seu temps: ajudant de classes pràctiques, encarregat d'adjuntia i encarregat de càtedra, professor adjunt interí, professor titular i catedràtic d'universitat.

Al llarg de la seua activitat universitària ha ocupat diferents responsabilitats de gestió i de govern: secretari i vicedegà de la Facultat de Filologia, director del Departament de Filologia Clàssica i coordinador de COU i especialista de PAU.

Autor d'una àmplia obra científica, va ser soci fundador de la Sociedad Española de Estudios Clásicos (SEEC) i de la Sociedad Española de Estudios Latinos (SELAT), és membre del consell de redacció de diferents revistes estatals i internacionals, i també membre del consell assessor de diverses publicacions.Footer
 
castellano english inici Confirmació d'assistència