Title
Title

  

El Rector de la Universitat de València, en nom del Consell de Govern

es complau a invitar-vos al Solemne Acte d’OBERTURA DEL CURS ACADÈMIC 2014-2015 i lliurament de la Medalla de la Universitat de València a la Dra. ANA LLUCH HERNÁNDEZ, que tindrà lloc el proper divendres, 12 de setembre, a les 12 hores, al Paranimf d’aquesta Universitat.

 


Ana Lluch (València, 1949) és catedràtica de Medicina en la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València i cap del Servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic Universitari de València.

Especialista en càncer de mama, cerca un coneixement profund a nivell molecular d’aquesta malaltia per tal d’oferir als seus pacients un tractament personalitzat.

Llicenciada i doctora en Medicina per la Universitat de València, obtingué el premi extraordinari de doctorat. Ha estat investigadora invitada en prestigiosos centres internacionals com l’ Instituto per lo Studio e la Cura dei Tumori (Milà Itàlia) i el MD Anderson Cancer Center (Houston, Estats Units).

Investigadora principal en 10 projectes del Fondo de Investigación Sanitaria del Instituto de Salud Carlos III, ha col·laborat també en altres 16 projectes d’investigació competitius. És autora de més de 200 articles en revistes nacionals i internacionals i ha dirigit més de 20 tesis doctorals.

La Dra. Lluch és Acadèmica de número de la Reial Acadèmia de Medicina i Ciències ans de la Comunitat Valenciana i membre, entre altres, de la Sociedad Española de Oncología Médica, de la European Society for Medical Oncology i de la American Society of Clinical Oncology. Evaluadora i membre del comité editorial de nombroses revistes cientíques i comités relatius al càncer de mama, ha sigut vicepresidenta de la Sociedad Española de Senología.

Ha estat guardonada amb nombrosos premis, entre altres el premi Isabel Ferrer de la Conselleria de Benestar Social, el Premi Salut i Societat de la Conselleria de Sanitat i l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana al Mèrit Cientíc.

Footer
 
castellano english inici Confirmació d'assistència