• .

Treball Fi de Grau de GIEI publicat a una revista internacional

14/02/17

El Treball Fi de Grau realitzat per l'Enginyer Carlos Arcs Carrasco, Graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Màster en Enginyeria Electrònica, ha sigut acceptat per a la seua publicació en la revista Review of Scientific Instruments

[Llegir més]

  La Universitat presenta a La Nau la primera ‘falla immaterial’ de la història

  06/02/17

  Al caliu de la recent declaració de les Falles com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València ha presentat aquest dilluns al Centre Cultural La Nau la falla immaterial: la primera falla immaterial de la història.

  [Llegir més]

   L'aigua se suma a la temperatura com a element clau per a controlar el cicle de carboni a la Terra

   06/02/17

   Un equip internacional d’investigació, amb participació de la Universitat de València, acaba de proporcionar una nova visió en la recerca al voltant dels embornals de carboni terrestres, essencials per a la disminució de CO2 a l’atmosfera. Els resultats determinen que l’aigua és tan important a escala local i regional com la temperatura ho és a escala planetària global. El treball, recentment publicat a la revista Nature, està liderat pel Max Planck Institute.

   [Llegir més]

    Quasi 1500 estudiants de secundària faran pràctiques en els laboratoris de la ETSE-UV

    17/01/17

    L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) desenvolupa, com ve fent des de fa vuit anys, un conjunt de tallers en els quals quasi mil cinc-cents estudiants principalment de batxillerat, i també alguns de cicles formatius, realitzaran pràctiques en els laboratoris adaptades al seu nivell educatiu, tenint a més ocasió de conèixer els estudis i les instal·lacions d'aquesta Escola situada en el campus de Burjassot de la Universitat de València.

    [Llegir més]

     gustau camps

     Gustau Camps-Valls, “Distinguished Lecturer” de la IEEE Geoscience and Remote Sensing Society

     12/01/17

     Gustau impartirà lliçons magistrals sobre tractament avançat de dades i mètodes automàtics («machine learning») arreu del món.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies