Exàmenes primera convocatòria del segon semestre i segona convocatòria del primer i segon semestre

26/05/17

El 20 de juliol de 2016 es va aprovar en Junta de Facultat el calendari definitiu d'exàmens per al curs 2016-2017. La distribució d'hores i aules la podeu consultar en la web del departament responsable de cada assignatura.

Les dones pioneres de la Universitat de València reben un homenatge en el Paraninf

24/05/17

Catalina Cabrera, Administradora de la Facultat d’Economia i Dulce Contreras, Matilde Fernández i Clara Martínez, professores de la Facultat, van ser distingides per la Universitat.

[Llegir més]

  La Facultat d’Economia acollirà la Conferència Espanyola de Deganes i Degans d'Economia i Empresa

  24/05/17

  La CONFEDE, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny, reunirà a més de 80 membres: degans, vicedegans, coordinadors de titulació i secretaris acadèmics, de 54 facultats i centres d'economia i empresa.

  [Llegir més]

   II Congrés Internacional de Clusters i Districtes Industrials (Clustering)

   23/05/17

   Per segon any consecutiu, la Facultat d’Economia acollirà el Congrés CLUSTERING els dies 25 i 26 de maig. L'esdeveniment comptarà amb una àmplia varietat d'activitats que giraran entorn dels contextos locals i la globalització, el fenomen de les aglomeracions geogràfiques d'empreses i persones, i els models organitzatius definits com a districtes industrials i clusters.

   [Llegir més]

    Una delegació de la FdE visita la Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration –RPANEPA

    23/05/17

    L'objectiu de la visita, encapçalada per José Manuel Pastor, degà de la Facultat i Empar Pons, Vicedegana de Relacions Internacionals, és ampliar el marc de relacions amb una de les principals institucions universitàries de la Federació Russa, amb la finalitat d’ampliar l'oferta futura per als estudiants dels nostres diferents graus.

    [Llegir més]

     Els Serveis Administratius i Econòmics de la Facutat d'Economia han sigut certificats en la Norma ISO 9001:2015

     20/05/17

     El personal tècnic dels Serveis ha superat amb èxit l'auditoria que avalua el compliment de tots els punts de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, per la qual cosa han obtingut la seua certificació per la Certificadora Internacional Bureau Veritas, adaptant-se així a la norma que obliga a totes les institucions certificades en ISO.

     [Llegir més]

      La Facultat d’Economia acollirà les IV Jornades Cientificotècniques d’Investigació en Turisme

      19/05/17

      Els dies 1 i 2 de juny de 2017 se celebraran en la Facultat d’Economia de la Universitat de València les IV Jornades Cientificotècniques d’Investigació en Turisme de l'Associació Espanyola d'Experts Científics en Turisme (AECIT).

      [Llegir més]

       maig - juny
       26 - 24

       Agenda mensual

       + esdeveniments

       Màsters. Curs 2017-2018

       Obert el termini de preinscripció a estudis de màster, dividit en dues fases o períodes. La primera fase romandrà oberta des del 16 de gener fins les...

        

       Premi Mavi Dolç 2017

       Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2017 Amb el premi Mavi Dolç i Gastaldo el Servei...

        

       Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística, 2017

       Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès, 2017 (fins al 31...

        

       Tallers Intensius de Llengües i Cultures Juliol 2017

       S'hi ofereixen divuit tallers de llengua i cultura armènies, búlgares, ucraïneses, poloneses, russes, romaneses, italianes, franceses i angleses, a...

        

       Expociència 2017

       Jornada de portes obertes al Parc Científic de la Universitat de València i una festa de la ciència, la tecnologia i la Innovació per a tots els...

        

       + Vídeos

       Imatge de la portada del video;Coneix a la Facultat d'Economia
       Imatge de la portada del video;Conèixer 2015
       Imatge de la portada del video;Commemoració “Dia Internacional de la Dona” a la Facultat d’Economia

       Coneix a la Facultat d'Economia

       Vídeo de presentació de la Facultat d'Economia de la Universitat de València. Coneix-la.

       Conèixer 2015

       La Facultat d'Economia participa en el programa “Conèixer” de la UV 2015, amb l’objectiu de mostrar als futurs universitaris la seua oferta formativa.

       Commemoració “Dia Internacional de la Dona” a la Facultat d’Economia

       La Facultat d'Economia va celebrar, com cada any, el Dia Internacional de la Dona amb un programa d'activitats culturals desenvolupats el dia 9 de març de 2015.

        
        
       Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies