GRAU EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

  • Assignatura:Enologia
  • Codi:33990
Crèdits 4,5
Caràcter Optatiu

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 11/09/2023
Data de finalització22/12/2023
Examens
Data convocatòria 112/01/2024
Data convocatòria 213/03/2024
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
E1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDivendres16:0018:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
E99Castellà     
L1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns08:3012:30LABORATORI PRÀCTIQUES IATA IATA
L99Castellà     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres16:0017:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres16:0017:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U99Castellà     
Professor/a Subgrup Departament Categoria
OROZCO VALVERDE, MARIA ELENAE1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
OROZCO VALVERDE, MARIA ELENAL1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
OROZCO VALVERDE, MARIA ELENAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
OROZCO VALVERDE, MARIA ELENAU1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV