GRAU EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

  • Assignatura:Enologia
  • Codi:33990
Crèdits 4,5
Caràcter Optatiu

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 14/09/2020
Data de finalització23/12/2020
Examens
Data convocatòria 121/01/2021
Data convocatòria 228/05/2021
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
E1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns17:0019:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
E99Castellà     
L1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts09:0013:00LABORATORI PRÀCTIQUES IATA IATA
L99Castellà     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDivendres13:0015:15AULA AF-9 AULARI INTERFACULTATIU
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDivendres13:0015:00AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
U1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts15:0016:00AULA AF-9 AULARI INTERFACULTATIU
U99Castellà     
Professor/a Subgrup Departament Categoria
QUEROL SIMON, AMPARO MERCEDESE1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
GUILLAMON NAVARRO, JOSE MANUELL1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
QUEROL SIMON, AMPARO MERCEDEST0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
QUEROL SIMON, AMPARO MERCEDESU1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV