GRAU EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

  • Assignatura:Alimentació i cultura
  • Codi:33995
Crèdits 4,5
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 14/09/2020
Data de finalització23/12/2020
Examens
Data convocatòria 115/01/2021
Data convocatòria 230/06/2021
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
E1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts17:0019:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
E99Castellà     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns16:0018:00AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres16:0018:00AULA AF-9 AULARI INTERFACULTATIU
U1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous18:0019:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts17:0018:00AULA AF-9 AULARI INTERFACULTATIU
U2Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns17:0018:00AULA AF-16 B AULARI INTERFACULTATIU
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres18:0019:00AULA AF-9 AULARI INTERFACULTATIU
U99Castellà     
Professor/a Subgrup Departament Categoria
PEREZ ALONSO, YAIZAE1Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT DOCTOR/A UV
PEREZ ALONSO, YAIZAT0Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT DOCTOR/A UV
PEREZ ALONSO, YAIZAU1Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT DOCTOR/A UV
PEREZ ALONSO, YAIZAU2Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT DOCTOR/A UV