GRAU EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

  • Assignatura:Iniciació a la investigació
  • Codi:34003
Crèdits 6
Caràcter Optatiu

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 13/09/2021
Data de finalització23/12/2021
Examens
Data convocatòria 112/01/2022
Data convocatòria 223/05/2022
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
E1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns16:0017:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
I1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres08:3012:30AULA INFORMÀTICA Nº4 FAC. DE FARMÀCIA
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts19:0020:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres18:0019:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
BATLLE SALES, JORGEE1Biologia Vegetal UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV
BATLLE SALES, JORGEI1Biologia Vegetal UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV
BATLLE SALES, JORGEU1Biologia Vegetal UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV