GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Anàlisi de dades
  • Codi:36362
Crèdits 6
Caràcter Formació bàsica

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 14/09/2020
Data de finalització23/12/2020
Examens
Data convocatòria 126/01/2021
Data convocatòria 221/06/2021
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
I1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous10:0014:00AULA INFORMÀTICA Nº4 FAC. DE FARMÀCIA
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous10:0014:15AULA D'INFORMÁTICA II FAC. DE FARMÀCIA
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts10:0014:00AULA D'INFORMÁTICA I FAC. DE FARMÀCIA
I2Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous10:0014:00AULA D'INFORMÁTICA I FAC. DE FARMÀCIA
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts10:0014:00AULA INFORMÀTICA Nº4 FAC. DE FARMÀCIA
I99Valencià     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts17:0019:00AULA AF-6 AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
BEAMONTE CORDOBA, EDUARDOI1Economia Aplicada UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV
BEAMONTE CORDOBA, EDUARDOI2Economia Aplicada UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV
BEAMONTE CORDOBA, EDUARDOI99Economia Aplicada UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV
BEAMONTE CORDOBA, EDUARDOT0Economia Aplicada UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV