GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Química Biològica i Bioquímica
  • Codi:36363
Crèdits 6
Caràcter Formació bàsica

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 29/01/2024
Data de finalització17/05/2024
Examens
Data convocatòria 121/05/2024
Data convocatòria 210/06/2024
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
L1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts08:3013:30LABORATORI DE PRÀCTIQUES-2 FAC. DE FARMÀCIA
L2Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDivendres08:3013:30LABORATORI DE PRÀCTIQUES-2 FAC. DE FARMÀCIA
L3Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDivendres08:3013:30LABORATORI DE PRÀCTIQUES-2 FAC. DE FARMÀCIA
L99Valencià     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns15:0016:00AULA AF-6 AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
GOMAR ALBA, MERCEL1Bioquímica i Biologia Molecular UV AJUDANT DOCTOR/A UV
GOMAR ALBA, MERCEL2Bioquímica i Biologia Molecular UV AJUDANT DOCTOR/A UV
GOMAR ALBA, MERCEL3Bioquímica i Biologia Molecular UV AJUDANT DOCTOR/A UV
GOMAR ALBA, MERCET0Bioquímica i Biologia Molecular UV AJUDANT DOCTOR/A UV