GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Bromatologia
  • Codi:36369
Crèdits 6
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 14/09/2020
Data de finalització23/12/2020
Examens
Data convocatòria 129/01/2021
Data convocatòria 222/06/2021
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
I1Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns10:3013:00AULA D'INFORMÁTICA I FAC. DE FARMÀCIA
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres10:3013:00AULA INFORMÀTICA Nº4 FAC. DE FARMÀCIA
I99Valencià     
L1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts09:3013:00LABORATORI DE PRÀCTIQUES-22 FAC. DE FARMÀCIA
L2Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDivendres09:3013:00LABORATORI DE PRÀCTIQUES-22 FAC. DE FARMÀCIA
L99Valencià     
T0Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns18:0019:00AULA AF-5 AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
TORRIJOS CAPARROS, RAQUELI1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV   UV
TORRIJOS CAPARROS, RAQUELL1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV   UV
TORRIJOS CAPARROS, RAQUELL2Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV   UV
CILLA TATAY, ANTONIOT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV