GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Seguretat alimentària
  • Codi:36370
Crèdits 4,5
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 01/02/2021
Data de finalització21/05/2021
Examens
Data convocatòria 131/05/2021
Data convocatòria 228/06/2021
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
T0Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns15:0016:00AULA AF-5 AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
BERRADA RAMDANI, HOUDAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV
FERNÁNDEZ FRANZÓN, MÓNICAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV
JUAN GARCIA, ANAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV