GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
- Assignatura:Gestió de qualitat
- Codi:36384
Crèdits |
6 |
Caràcter |
Obligatori |
Grups A
Periode lectiu |
Data d'inici | 14/09/2020 |
Data de finalització | 23/12/2020 |
Examens |
Data convocatòria 1 | 21/01/2021 |
Data convocatòria 2 | 17/06/2021 |
Subgrup |
Idioma |
|
Setmana |
Dies |
Inici |
Final |
Lloc de realització |
T0 | Castellà | | ◄ Consulteu horari. Part del període lectiu | Dilluns | 15:00 | 17:00 | AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIU |
Professor/a |
Subgrup |
Departament |
Categoria |
FORERO ROSILLO, NICOLAS JOSE | T0 | Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras' UV | ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV |