GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Avanços tecnològics
  • Codi:36396
Crèdits 4,5
Caràcter Optatiu

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 11/09/2023
Data de finalització22/12/2023
Examens
Data convocatòria 112/01/2024
Data convocatòria 223/05/2024
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
L1Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns09:0014:00AULA D'INFORMÁTICA II FAC. DE FARMÀCIA
T0Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns17:0019:00AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
ROS LIS, JOSE VICENTEL1Química Inorgànica UV CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT UV
ROS LIS, JOSE VICENTET0Química Inorgànica UV CATEDRÀTIC/A D'UNIVERSITAT UV