GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
- Assignatura:Aspectes legals de l'activitat gastronòmica
- Codi:36365
Crèdits |
6 |
Caràcter |
Formació bàsica |
Grups A
Periode lectiu |
Data d'inici | 01/02/2021 |
Data de finalització | 21/05/2021 |
Examens |
Data convocatòria 1 | 24/05/2021 |
Data convocatòria 2 | 23/06/2021 |
Subgrup |
Idioma |
|
Setmana |
Dies |
Inici |
Final |
Lloc de realització |
T0 | Castellà | | ◄ Consulteu horari. Part del període lectiu | Dilluns | 17:00 | 19:00 | AULA AF-6 AULARI INTERFACULTATIU |
Professor/a |
Subgrup |
Departament |
Categoria |
BALLESTER MASIA, FRANCISCO | T0 | Dret Administratiu i Processal UV | ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV |