GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
- Assignatura:Tècniques de cuina aplicades
- Codi:36390
Crèdits |
6 |
Caràcter |
Optatiu |
Grups A
Periode lectiu |
Data d'inici | 09/09/2019 |
Data de finalització | 20/12/2019 |
Examens |
Data convocatòria 1 | 16/01/2020 |
Data convocatòria 2 | 03/06/2020 |
Subgrup |
Idioma |
|
Setmana |
Dies |
Inici |
Final |
Lloc de realització |
L1 | Valencià | |   |   |   |   |   |
T0 | Valencià | | ◄ Consulteu horari. Part del període lectiu | Dimarts | 17:00 | 19:00 | AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIU |
Professor/a |
Subgrup |
Departament |
Categoria |
JIMENEZ HERNANDEZ, NURIA | T0 | Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV | ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV |