La Universitat atorga hui divendres a María del Carmen Fortes la seua Medalla, a títol pòstum

María del Carmen Fortes.

Hui divendres, dia 20 de maig, el Paranimf de l'edifici històric de La Nau acull el solemne acte acadèmic de lliurament de la Medalla de la Universitat de València, a títol pòstum, a la professora María del Carmen Fortes del Valle, vicerectora de Pràctiques Externes i Formació Contínua, que va morir el passat mes de novembre. L'acte començarà a les 13 hores.

L'acte de lliurament de la Medalla es retransmet en directe per MediUni, clicant ací.

María del Carmen Fortes del Valle (Algessires, Càdis, 1954 - València, 2010) va ser professora d’EGB a l’Escola de Magisteri de Tarragona i va exercit la docència en col·legis públics de Tarragona, Valls i València. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i doctora en Psicologia per la Universitat de València, el 1993 va obtenir la càtedra d’Escola Universitària en Psicologia Evolutiva i de l’Educació a la Universitat de València.

Especialista en intervenció en xiquets amb necessitats educatives especials i psicologia escolar, va ser col·laboradora habitual de diversos centres de Formació Permanent del Professorat i del Servei d’Assistència Psicològica Escolar Externa. Va ser impulsora del projecte 'Diveraulas hospitalarias', va participar en programes de formació dels conservatoris de música de la Comunitat Valenciana i d’altres comunitats i va col·laborar en el Projecte de Formació al Llarg de la Vida (Life Long Learning) de la Universitat de València.

Les seues experiències i investigacions s’han plasmat en diferents llibres i publicacions. Premi Excel·lència Docent 2009 del Consell Social de la Universitat de València, va dirigir la secció departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació a l’Escola de Magisteri i va ser vicedirectora de pràctiques d’aquest centre de la Universitat de València.
En el moment de la seua mort ocupava el Vicerectorat de Formació Contínua i Pràctiques Externes de la Universitat de
València.

Data d'actualització: 13 de de maig de 2011 09:09.

Llista de notícies