Logo de la Universitat de València Logo Oferta Científic Tecnològica Logo del portal

Anàlisi microbiològica

Aliments preparats per al consum.

Anàlisi química de contaminants

Matèries primeres i aliments elaborats.

Assessorament en el tractament de dades genètiques ambientals

Assessorament en el desenvolupament d'eines d'anàlisi molecular i bioinformàtiques en estudis de metabarcoding i metagenòmica ambiental, interpretació de resultats obtinguts en estudis de seqüenciació massiva

Assessorament sobre processos microbians en sistemes de depuració d'aigües

Optimització de processos de depuració, avaluació de la eficiència de tècniques de tractament influents de EDAR, depuració i naturalització d'efluents d'aigües tractades amb aiguamolls artificials

Avaluació del risc ecotoxicològic del contaminants

Tests de toxicitat amb espècies estàndard i en micro-mesocosmos.

Betelgueux S.L.
Caracterització química dels components dels bioestimulants i anàlisis de l'efecte dels bioestimulants sobre el desenvolupament dels cultius
Col·laboració amb organismes locals, regionals i nacionals

Assessorament a diferents entitats per a la gestió i conservació dels sistemes aquàtics continentals

Control analític de productes industrials i matèries primeres
Cultius d'espècies apropiades per a la restauració

Ensenyament de tècniques per a la germinació, cultiu i reintroducció d'espècies de macròfits aquàtics

Cursos sobre eines de màrqueting

Proposta d'eines màrqueting que permeten a una empresa identificar els seus competidors principals i visualitzar sobre mapes perceptius el grau de competència.

DMA per a l'avaluació de la qualitat de les aigües costaneres
Desenvolupament de dispositius d'anàlisis in situ, sensors i dispensadors de reactius
Desenvolupament i posada a punt de noves tècniques i dispositius per a la presa de mostres i anàlisis
Disseny de procediments i avaluació de l'estat ecològic de les masses d'aigua, i la seua millora

Disseny de sistemes de control, determinació de mètriques i avaluació de l'estat ecològic de les masses d'aigua d'acord amb la Directiva Marc de l'Aigua, avaluació de pressions e impactes, i propostes de mesures de gestió i restauració.

Elaboració de guies de gestió i recomanacions de mesures de gestió i restauració d'ecosistemes lenítics enfocades a la mitigació climàtica

Estudi i determinació de mesures de gestió i restauració en un enfocament climàtic, per avaluar la capacitat de reforçar el servei de regulació climàtica en distints tipus d'ecosistemes lenítics, mitjançant una visió integrada i holística amb la resta de serveis ecosistèmics, valors ecològics i usos dels ecosistemes.

Estimació de contaminants orgànics, incloent emergents, en matrius alimentàries i mediambientals
Estudi de la resposta a l'estrés

Estudi de la resposta a l'estrés en llevats com a model de respostes en eucariotes.

Estudiar la viabilitat de marca paraigua entre diversos competidors o socis
Estudis de mercat

Realització d'activitats d'investigació conjuntes en mètodes d'investigació de mercats per a conéixer millor competència i mercats.

Estudis sobre química de processos i de flux
Formació en ecologia aquàtica

Formació de investigadors, tècnics i gestors sobre ecosistemes aquàtic epicontinentals

Generar indicadors comercials capaços d'aproximar l'èxit del negoci
Identificació i validació d'una signatura d'expressió gènica per al diagnòstic de fermentacions problemàtiques

Identificació i validació d'una signatura d'expressió genètica durant les fermentacions de vi.

Investigar en aspectes relatius a la identificació del millor posicionament de marca.
Manipulació d'aliments

Professionals de la restauració i indústria alimentària.

Nanomaterials: separació per grandàries, encapsulació en matrius polimèriques, caracterització, identificació i quantificació, resposta a estímuls químics
Processos d'alt rendiment per a la higiene de circuits en indústries làcties mitjançant el desenvolupament de nanomaterials
Restauració ecosistemes aquàtics

Propostes per a restauració eficaç d'ecosistemes aquàtics.

Seguiment de l'estat de conservació d'Hàbitats d'Interès Comunitari

Desenvolupament de metodologies per al seguiment i avaluació dels Tipus d'Hàbitat d'Interès Comunitari

Serveis d'assessorament tècnic i consultoria científica en àrees de variabilitat genètica molecular i de les eines bàsiques per a estudis moleculars
Teledetecció

Ús de sistemes de detecció remota per al seguiment dels canvis ambientals

Tractaments de descontaminació

Tractaments de descontaminació d'aplicació a la indústria cerealística i de fruita seca.