Logo de la Universitat de València Logo Oferta Científic Tecnològica Logo del portal

"Torrent en forma: Rutes Saludables" (Ajuntament Torrent, FEM, UIRFIDE/PEPAA)
UIRFIDE dona suport científic a l'Ajuntament de Torrent i a la Asociació EcM en el seu programa de iniciació a la marxa nòrdica per a majors (Estrategia de Desenvolupament Urbà Sostenible e integrat, EDUSI Torrent/EU)
Art/Cultura/Economia per a democratitzar la societat. Investigació en placemaking per a narratives alternatives
Transmaking és un projecte que facilita la mobilitat d'investigadors, artistes i activistes de 20 organitzacions de tot el món. Gràcies al projecte més de 20 investigadors i investigadores de la Universitat de València han realitzat estades d'un mes de duració en diferents llocs del món.
Assessment of creativity in teaching
El projecte investiga la creativitat i el pensament creatiu del professorat valencià atenent les seues actituds, creences i desenvolupament dels diferents dominis de la creativitat.
Assistència tècnica en el desenvolupament dels sectors culturals i creatius a Burkina Faso
Econcult s'alia amb diverses consultores per a participar en una licitació internacional per a proveir assistència tècnica al govern i als agents culturals de Burkina Faso
Avaluació i prospectiva de la creativitat i el pensament creatiu en el sistema educatiu espanyol
El projecte concentra els seus esforços a investigar la creativitat i el pensament creatiu en el sistema educatiu espanyol atenent els diferents dominis de la creativitat de l'alumnat i les percepcions i creences del professorat.
CHEBEC: Hacking the mediterranian economy through CCI
The Valencia pilot, led by Econcult, has generated a website that documents and narrates the entire process developed throughout the project, from the open call that took place at Convent Carmen in 2018 to the closing event of the project, broadcast by streaming due to the health emergency situation.
Creació de capacitats per a la innovació permesa pel disseny en entorns urbans
El reeixit projecte de candidatura de València a capital mundial del disseny va estar inspirat pel projecte Designscapes.
Creativewear. Roba creativa per a l'espai mediterrani
L'objectiu de CREATIVEWEAR és revitalitzar el sector tèxtil-confecció (T&C) amb una especial atenció a la creativitat, el disseny personalitzat, l'artesania i la producció a petita escala per a cadenes de valor específiques a nivell territorial amb models de negoci orientats al client.
Del micro al macro: Un programa d'investigació bio-psicosocial de la violència de gènere
Partint d'un model ecològic, aquest projecte proposa un programa d'investigació bio-psicosocial de la violència de gènere.
Desenvolupament de la monitarització i avaluació dels efectes i els impactes de la designació de València com a capital mundial del disseny 2022
València serà la capital mundial del disseny en 2022. El jurat d'aquesta entitat privada, formada per dissenyadors, arquitectes, interioristas i empresaris de nombrosos països. Serà la primera vegada que una ciutat espanyola exercisca la citada capitalitat.
Economia política de les sancions internacionals
L'objectiu principal del projecte INTERSANECO és analitzar els impactes asimètrics que tenen les sancions internacionals amb una perspectiva d'economia política
Els ROstres del COvid-19. Gènere i Impactes Socioeconòmics (ROCOGIS)
Estratègies des de la cultura i la creativitat per a la modificació del model valencià cap a la innovació
L'especialista en Història Econòmica Jordi Palafox, ens recordava en un article que la negativa evolució relativa del PIB per habitant valencià en les últimes dècades és excepcional. En els 130 anys anteriors a 1990, no hi ha hagut cap altre període en el qual la pèrdua de posició relativa haja sigut ni tan continuada ni tan intensa. Les últimes dades de la comptabilitat regional ens anunciaven que Astúries ens superava en PIB per càpita i ja només no situem per damunt dels eterns territoris ressagats d'Andalusia, Extremadura Canàries o Múrcia.
Hàbits lectors durant el confinament de la COVID-19
En aquest estudi ens preguntem com està afectant el confinament per la malaltia COVID-19 als nostres hàbits lectors. Llegim més o menys? Quant temps invertim en la lectura recreativa? I en la informativa? En quin format llegim: paper o digital?
LES ESCOLES DE SEGONA OPORTUNITAT: REACCIONS EN RESPOSTA A LES NECESSITATS ALTERADES PELS EFECTES DE LA COVID-19. 
Estudi de les trajectòries i expectatives de joves en E2O, així com de la proposta educativa de les entitats.
MESOC: Mesurament de la dimensió social de la cultura
El projecte MESOC és un projecte de la convocatòria H2020 amb un pressupost pròxim als 3 milions d'Euros, liderat per Econcult.
Mesura dels sectors culturals i creatius a la UE
El treball, que s'espera tinga un impacte a llarg termini en tot el sector cultural i creatiu a Europa, ha sigut confiat per la DG d'Educació i Cultura de la Comissió Europea a una combinació d'experts en investigació econòmica i social i en indústries culturals i creatives.
Reconfiguracions de gènere, raça i classe social en la literatura ètnica nord-americana de l'era Obama/Trump
El projecte GVA-AICO "Reconfiguracions de gènere, raça i classe social en la literatura ètnica nord-americana de l'era Obama/Trump" té per objectiu principal estudiar les noves reconfiguracions i assemblatges de gènere, raça i classe social sorgides en la producció literària dels escriptors de minories ètniques nord-americanes durant l'era Obama/Trump, arran dels canvis polítics, culturals i econòmics de la segona dècada del tercer mil·lenni.
Sostenuto - Pensar la cultura com a factor d'innovació econòmica i social
És un projecte transnacional de tres anys centrat en el Mediterrani i realitzat en el marc del Programa Med de la Unió Europea (INTERREG IV B) amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i l'Instrument d'Assistència a la Preadhesió (IPA).