EURORECERCA NÚM 228 Data: 24 d'agost de 2009

Subscripcions

Recordatori enquesta NMP 7PM: Nanociències, nanotecnologies, materials i noves tecnologies de la producció

A aquest enllaç del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) es pot trobar una enquesta en la qual indicar quines prioritats o tòpics del Tema NMP (Nanociències, nanotecnologies, materials i noves tecnologies de la producció) són del seu interès.

La finalitat de l'enquesta és conèixer l'interès dels nostres investigadors a liderar i/o participar a projectes d'investigació finançats pel 7 Programa Marc europeu relacionats amb el Tema NMP i les línies de treball que potencialment podrien generar propostes en futures convocatòries d'aquest tema.

Sol·licitem ens remeten els seus comentaris abans del 6 de setembre a la següent adreça de correu electrònic aga@cdti.es amb còpia a operuv@uv.es.

Més informació: Ángeles Sanchis, ext. 51276.
 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURONANOS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURONANOS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURONANOS.

 

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics