EURORECERCA NÚM 230 Data: 25 d'agost de 2009

Subscripcions

Consulta preparació futur Programa de Treball d'ICT


La Comissió Europea ha obert un termini de consulta per a preparar el proper Programa de Treball 2011-2013 del tema “Tecnologies de la Informació i de la Comunicació” (ICT) del programa de Cooperació del Setè Programa Marc de R+D. Les contribucions a aquesta consulta es faran servir com a aportacions per a la preparació de l’àrea dels mitjans de comunicació en Internet (Networked Media) del Programa de Treball esmentat.

La consulta es durà a terme mitjançant quatre activitats: una consulta web (oberta fins al 30 de setembre de 2009), un taller sobre experiències en mitjans de comunicació immersius (24 de setembre), un taller sobre els mitjans d’emissió en l’Internet del Futur (25 de setembre) i finalment un taller consultiu el 22 d’octubre on els que hajan contribuït a la consulta web podran fer una presentació de les seues idees per al proper Programa de Treball.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics