EURORECERCA NÚM 243 Data: 8 de setembre de 2009

Subscripcions

Taller xarxes d'electricitat intel·ligent


La Plataforma Europea de Xarxes Elèctriques celebra el 25 de setembre a Brussel·les un taller de treball informal sobre les xarxes de distribució elèctrica intel·ligents, que inclourà al programa del taller un apartat sobre la convocatòria ENERGY-2010-2, topic 7.1-1: "Large-scale demonstration of smart electricity distribution networks with distributed generation and active customer participation". Tota la informació i inscripcions per a aquest taller està disponible a l'enllaç http://www.smartgrids.eu/

Aprofitem l'avinentesa per a recordar-vos que el proper 14 de setembre tindrà lloc també a Brussel·les una jornada informativa general sobre la convocatòria esmentada i la resta de convocatòries obertes en el tema d'Energia del Setè Programa Marc.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es
OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621

Website Statistics