EURORECERCA NÚM 258 Data: 22 de setembre de 2009

Subscripcions

Taller pràctic de preparació de propostes - Energia 7PM


El proper dilluns 28 de setembre es celebrarà a la Sala de Graus de l'Aulari IV de la Universitat d'Almeria un Taller pràctic de preparació de propostes per al VII Programa Marc europeu, centrat a les convocatòries obertes del tema "Energia". El taller està organitzat per CITAndalucía, Agència Idea, Universitat d'Almeria, Red OTRI i CTA.

Més enllà d'una simple presentació dels programes i oportunitats disponibles al Setè Programa Marc, aquesta jornada pretén ésser un esdeveniment eminentment pràctic. Entre els ponents es comptarà amb la participació de:

- Borja Izquierdo, Punt de Contacte Nacional del tema Energia. Presentarà la convocatòria oberta i es reunirà amb els interessats a rebre el seu assessorament per a la preparació d'una proposta.

- Una empresa i un grup de recerca andalús exposaran les seues experiències en projectes del Programa Marc.

- Antonio Palanco, Coordinador de l'Àrea de Programes Internacionals de CITAndalucía. Detallarà els aspectes claus per a participar al 7PM.

La Jornada està adreçada a empreses, grups de recerca, centres tecnològics i de recerca, organismes de promoció, consultores i qualsevol tipus d'organismes que planegen internacionalitzar la R+D a través dels Programes Marc.

Les persones interessades a aquesta jornada poden fer la inscripció mitjançant un missatge electrònic a l'adreça otri@ual.es

Més informació:
http://cms.ual.es/UAL/universidad/serviciosgenerales/otri/noticias/NOTICIA79TALLERPROYECTOS

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es
OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621

Website Statistics