EURORECERCA NÚM 309 Data: 20 de novembre de 2009

Subscripcions

Assemblea General PTE de l'Hidrogen i Piles de combustible


III Assemblea General de la Plataforma Tecnològica
Espanyola de l'Hidrogen i de les Piles de Combustible
9 de desembre de 2009, de 10.00 a 14.45 h
Sala d'Actes del Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI)
C/ Cid 4 - 28001 Madrid
Assistència gratuïta, inscripció abans del 2 de desembre
http://www.ptehpc.org:80/Noticias/asamblea_2009.htm


El proper 9 de desembre tindrà lloc la III Assemblea General de la Plataforma Tecnològica Espanyola de l'Hidrogen i de les Piles de Combustible (PTE HPC). Al llarg de la jornada es presentaran els treballs realitzats per la plataforma el darrer any, i s'exposarà l'estat actual i les previsions futures d'aquestes tecnologies en tots els seus àmbits: producció, emmagatzematge, distribució, així com les relatives a les seues aplicacions: transport, portàtils i estacionàries. L'Assemblea comptarà amb la participació del Ministeri de Ciència i Innovació, que presentarà l'Estratègia Estatal d'Innovació, i el CDTI, que exposarà les principals novetats relacionades amb el Pla Estratègic Europeu d'Energia (SET Plan) i les principals ajudes que s'ofereix al finançament de l'R+D+i.

Entre d'altres ponències a destacar, es presentarà la Unitat d'Innovació Internacional (UII) en Energia, una iniciativa creada per a fomentar la participació d'entitats espanyoles en programes internacionals de recerca, desenvolupament e innovació. La jornada és gratuïta i cal fer la inscripció prèvia abans del dimecres 2 de desembre de 2009.

Es pot consultar el programa de la jornada i realitzar la inscripció mitjançant aquest enllaç.
 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics