EURORECERCA NÚM 315 Data: 25 de novembre de 2009

Subscripcions

Assemblea Logistop


El proper 2 de desembre es celebrarà a Madrid l'Assemblea de la Plataforma Tecnològica Espanyola en Logística Integral, Intermodalitat i Mobilitat (LOGISTOP). Hi intervindran, entre d'altres, Fernando Rico Ríos, Cap del Departament de Programa Marc d'R+D (Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial), María Luisa Castaño, Subdirectora General d'Estratègies de Col·laboració Pública i Privada (Ministeri de Ciència i Innovació), i el president de Logistop.

L'assistència és gratuïta però cal confirmar la inscripció a l'adreça info@logistop.org amb còpia a paldea@cnc-logistica.org. El programa de l'assemblea es pot descarregar a aquest enllaç.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics