EURORECERCA NÚM 316 Data: 25 de novembre de 2009

Subscripcions

Convocatòria Marie Curie IRSES


La Comissió Europea ha publicat, amb data 25-11-2009, una convocatòria Marie Curie del programa Persones del 7PM, amb un nou tipus d’acció, anomenada Esquema d’Intercanvi Internacional de Personal d’Investigació (IRSES).

Implementada per primera vegada el 2008, l'acció IRSES té l’objectiu de reforçar la cooperació entre equips d’investigadors per mitjà d’intercanvis de personal i activitats en xarxa. Mentre que les accions Marie Curie tradicionals promouen la mobilitat d’investigadors individuals, aquest nou tipus de finançament està dissenyat per establir o reforçar la cooperació a llarg termini mitjançant un programa coordinat d’intercanvi de personal investigador per a períodes de temps curts.

Es proporcionarà suport financer, per un període de 24 a 48 mesos, per als programes conjunts de mobilitat transnacional d’investigadors, personal tècnic i personal de gestió. Per a organismes d'estats membres i països associats, la mobilitat ha d'ésser duta a terme vers els socis dels tercers països, i viceversa. La durada màxima dels intercanvis per a cada investigador o personal tècnic i de gestió serà de 12 mesos.

L’acció es durà a terme entre, d’una banda, un partenariat compost per un mínim de dos organismes independents de recerca establits en almenys dos estats membres europeus diferents o estats associats i, de l’ altra, un o més organismes de recerca, bé establits en països amb els quals la Unió Europea té un conveni de ciència i tecnologia o està en procés de negociar-ne un, o bé en països emparats per la Política Europea de Veïnat.

El pressupost indicatiu per a aquesta acció és de 30 milions d'euros, i el termini de presentació de propostes finalitza el 25 de març de 2010 a les 17 h. (hora local de Brussel·les).

Tota la informació sobre aquesta convocatòria està disponible a l'enllaç següent: FP7-PEOPLE-2010-IRSES.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics