EURORECERCA NÚM 323 Data: 9 de desembre de 2009

Subscripcions

Sol·licitud col·laboració 2a convocatòria de Medicaments Innovadors


Des del Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) ens demanen la col·laboració per als següents aspectes de la 2a convocatòria de la Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI):

• quins problemes s'han detectat a la primera convocatòria relatius als temes de Propietat Industrial i Intel·lectual o d'altres: tant en la decisió sobre la participació o no en expressions d'interès, com en la negociació dels acords de projecte en cas d'èxit. Aportacions fins el 14 de desembre a les 17.00 h. a l'adreça diaz_belen@cdti.es.

• opinió sobre la taxa fixa del 20% per a costos indirectes. Si penseu que aquesta taxa s'ha d'augmentar, cal donar una justificació argumentada. S'obrirà un debat amb les aportacions dels Estats com a base. Aportacions fins el 14 de desembre a les 17.00 h. a l'adreça diaz_belen@cdti.es.

Incloem una nota informativa elaborada pel CDTI sobre aquesta convocatòria.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics