EURORECERCA NÚM 328 Data: 18 de desembre de 2009

Subscripcions

Presentacions jornada informativa Clean Sky


A aquest enllaç es poden consultar les presentacions oferides a la jornada informativa organitzada per la Iniciativa Tecnològica Conjunta de la Comissió Europea "Clean Sky" a Brussel·les el darrer 15 de desembre, sobre la segona convocatòria de propostes. Us recordem que mitjançant aquesta convocatòria, Clean Sky vol incorporar socis que desenvolupen tasques molt específiques i que encaixen en el programa de treball tècnic i el calendari. Degut a la naturalesa d'aquestes tasques, la convocatòria s'ha concebut com una col·lecció de temes molt detallats, en forma de fitxes temàtiques (topic fiches):

EcoDesign (5 temes)
Green Regional Aircraft (3 temes)
Green Rotorcraft (8 temes)
Sustainable and Green Engines (6 temes)
Systems for Green Operations (2 temes)

El termini d'aquesta convocatòria finalitza el 23 de febrer de 2010. Tota la informació està disponible a aquest enllaç.
 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.ess

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics