EURORECERCA NÚM 331 Data: 23 de desembre de 2009

Subscripcions

Segon programa d'acció comunitària en l'àmbit de la salut (2008-2013)


La Comissió Europea ha publicat, amb data 22/12/2009, el Pla de Treball 2010 del Programa d'acció comunitària en l'àmbit de la salut, juntament amb la convocatòria de propostes per a projectes, subvencions operatives, conferències i accions conjuntes. Els objectius d'aquest programa són millorar la seguretat sanitària dels ciutadans europeus, la promoció de la salut (tot incloent la reducció de les desigualtats en matèria de salut) i la generació i divulgació de la informació i el coneixement sobre la salut.

Convocatòria de projectes

D'acord amb els objectius esmentats, s'invita a la presentació de propostes en les següents àrees:

IMPROVE CITIZENS' HEALTH SECURITY

Protect citizens against health threats: Develop prevention and control of existing or emerging communicable diseases. Improve preparedness for and response to health emergencies, including climate change, issues related to pandemic influenza and interregional co-operation. Enhance existing response capacity against threats from biological, chemical and radiological agents as well as emerging environmental burden of diseases.

Improve citizens' safety: Develop prevention in the field of patient safety. Scientific advice and risk assessment. Safety of blood, tissues, cells and organs.

PROMOTE HEALTH

Foster healthier ways of life and the reduction of health inequalities: Public health capacity building.

Promote healthier ways of life and reduce major diseases and injuries by tackling health determinants: Children and young people. Health at work. Nutrition and physical activity. Sexual health and HIV-AIDS. Mental health. Addiction prevention. Prevention of major and chronic diseases and rare diseases. Healthy environments. Injury prevention.

GENERATE AND DISSEMINATE HEALTH INFORMATION AND KNOWLEDGE

Exchange knowledge and best practice.

Collect, analyse and disseminate health information: European Health Information System. Dissemination and application of health information.

Les condicions de finançament estableixen un màxim de contribució comunitària del 60% dels costos elegibles del projecte. Per a un nombre limitat de projectes (10% dels projectes finançats) que compleixen unes condicions especials, el cofinançament pot ser del 80%. Data límit per a la presentació de propostes: 19 de març de 2010. Tota la informació sobre aquesta convocatòria està disponible a l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/eahc/health/projects.html

Convocatòria de Congressos en el camp de la salut pública i l'avaluació de riscos.

Mitjançant aquesta convocatòria es contribuirà al finançament dels congressos la temàtica dels quals estiga relacionada amb les prioritats establertes al Pla de Treball 2010, i que es celebren l'any 2011. La contribució de la Comissió Europea serà de fins a 100.000 euros (màxim 50% del pressupost total). Cada subvenció otorgada pot contribuir al finançament de fins a dos congressos. Els congressos que cobreixen una varietat gran de qüestions relacionades amb la salut, o que tingan una gran rellevància política, o que tingan un gran nombre de organitzacions involucrades en l'organització i amb una participació molt nombrosa, poden rebre una contribució europea de fins a 200.000 euros.

El termini de presentació de propostes finalitza el 19 de març de 2010. Tota la informació sobre aquesta convocatòria es troba disponible a l'enllaç següent:
http://ec.europa.eu/eahc/documents/health/calls/2010_CALL_TEXT_CONFERENCES.pdf

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics