EURORECERCA NÚM 333 Data: 8 de gener de 2010

Subscripcions

Xarxa d'experts en patrimoni cultural i natural


El consorci format per les universitats de Cadis, Còrdova, Granada, Huelva, Internacional d'Andalusia, Jaen, Màlaga i Sevilla, en el marc del programa Campus d'Excel·lència Internacional (CEI), estan creant una xarxa d'experts en patrimoni cultural i natural, dins el subprograma de R+D+i i transferència en patrimoni cultural i natural. La xarxa actuarà com a òrgan consultiu del CEI a nivell tècnic. Entre les activitats de la xarxa es troba la definició de l'Agenda Estratègica de Recerca en Patrimoni, amb la què comptaran els governs central i autonòmics per a elaborar els seus plans d'R+D+i.

Les persones interessades en formar part d'aquesta xarxa poden visitar l'adreça:
http://www.ujaen.es/investiga/ceipatri/ on s'ofereix informació detallada i es pot descarregar el qüestionari d'adhesió.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics