EURORECERCA NÚM 357 Data: 5 de febrer de 2010

Subscripcions

Jornada ARTEMIS


L’empresa comuna ARTEMIS va ser creada al febrer de 2008 amb la finalitat d’implementar una iniciativa tecnològica conjunta (JTI en sigles angleses) en sistemes de computació encastats. El principal element d’Artemis és un programa de recerca en disseny, desenvolupament i ús de sistemes encastats, mitjançant projectes amb un enfocament industrial i que generen tecnologies noves i millorades per a la seua aplicació en productes, processos o serveis, amb l’objectiu de reforçar la competitivitat de la indústria europea.

La propera convocatòria d'Artemis obrirà el termini de presentació de propostes el 26 de febrer de 2010. Amb la finalitat d'ajudar a la preparació de propostes de projectes, Artemis celebrarà una jornada informativa el proper 1 de març de 2010, en combinació amb l'Artemis Spring Event i el congrés-exposició Embedded World a Nuremberg, Alemanya. Aquest esdeveniment constituirà una oportunitat valuosa i punt d'encontre per conèixer personalment la comunitat Artemis.

Les persones interessades a aquest esdeveniment poden consultar el programa i realitzar la inscripció a l'adreça següent: https://www.artemis-ju.eu/info_day_call_2010

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics