EURORECERCA NÚM 359 Data: 5 de febrer de 2010

Subscripcions

Convocatòria de l'ERA-CHEMISTRY


La xarxa de l'Espai Europeu de Recerca ERA-CHEMISTRY ha anunciat la seua "Iniciativa Oberta 2010" per a finançar projectes de recerca col·laboratius transnacionals en el camp ampli de la recerca en química impulsada per la curiositat.

Els països participants en aquesta convocatòria són: Àustria, Bèlgica, Alemanya, Hongria, Irlanda i Espanya (a través del Ministeri de Ciència i Innovació - MICINN). Es presentarà una única sol·licitud conjunta de dos investigadors provinents de dos països participants diferents. Els projectes seleccionats rebran finançament durant tres anys, tot començant la primavera del 2011.

El nivell científic dels projectes ha d'ésser alt en comparació internacional. Encara que la qualitat científica de les propostes és el criteri decisiu, els projectes conjunts han de demostrar també un clar valor afegit respecte a la cooperació dels sol·licitants, més que allò que es pot assolir individualment.

Els participants han de presentar una preproposta segons el model facilitat al web http://www.erachemistry.net/call-for-proposals/open-initiative-2010, abans del 23 de febrer de 2010. Els participants que superen aquesta fase seran invitats a presentar la proposta completa abans del 23 de juliol de 2010. S'aconsella consultar als organismes nacionals respectius participants en aquesta convocatòria (el MICINN en el cas d'Espanya, contacte disponible en aquest enllaç).

La informació completa d'aquesta convocatòria es pot trobar a l'adreça http://www.erachemistry.net/call-for-proposals/open-initiative-2010.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics