EURORECERCA NÚM 362 Data: 11 de febrer de 2010

Subscripcions

Jornada del Projecte STRAW


El projecte STRAW, finançat a la primera convocatòria de Seguretat del Setè Programa Marc europeu, celebra la segona jornada informativa el proper 9 de març a la seu de l'Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial (INTA). El principal objectiu del projecte és la creació d'un Servei Europeu d'Alerta sobre Tecnologia en Seguretat. STRAW vol ampliar la seguretat civil europea per mitjà de facilitar la cooperació entre els proveïdors i els usuaris de la informació sobre seguretat civil.

Aquesta jornada constitueix una valuosa oportunitat per a conèixer els membres de la comunitat investigadora en Seguretat, donat que un dels objectius de la jornada és la creació d'una Xarxa Europea de Seguretat. A més a més, es presentaran les conclusions del projecte i una aproximació a la situació actual del sector de la Seguretat a Europa.

Informació i inscripció (gratuïta) al web del projecte: http://www.straw-project.eu/content/straw-sec­ond-work­shop i a l'INTA: José Román Ganzer,  romangj@inta.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics