EURORECERCA NÚM 375 Data: 25 de febrer de 2010

Subscripcions

Novetats Medi Ambient


Ens envia el punt de contacte nacional (CDTI) per al tema "Medi Ambient (inclòs el canvi climàtic)" del Programa de Cooperació del Setè Programa Marc europeu, la informació següent:

Propera convocatòria de Medi Ambient

El proper mes de juliol es publicarà, previsiblement, la convocatòria 2011 de Medi Ambient (inclòs el canvi climàtic), que tancarà a finals de 2010, amb un pressupost estimat de 240 milions d'euros i 51 temes específics (projectes col·laboratius grans, mitjans i petits, accions de coordinació i de suport, i accions específiques de cooperació internacional)

En relació a l'elaboració del Programa de Treball 2011, destaquen dos esdeveniments que han tingut especial influència en la configuració d'alguns temes, les presentacions de les quals es poden accedir mitjançant els següents enllaços:

uRTD:Workshop "Strengthening the role of R&D in boosting eco-innovation and eco-efficiency" (13/11/09). http://circa.europa.eu/Public/irc/rtd/wseco/library
uEULARINET Latin American-European Workshop on Environment (18-20/11/2009). http://www.s2lat.eu/eularinet/relevant_public_contents_eularinet/eularinet-latin-america-european-workshop-on-enviroment-bogota-18th-20th-november-2009

El CDTI està duent a terme una enquesta per a conèixer els interessos espanyols i, en aquest sentit, demanen la col·laboració de les persones interessades en omplir el formulari accessible en aquest enllaç http://www.cdti.es/index.asp?TR=A&IDR=1&iddocumento=2295. Cal enviar el formulari a l'adreça del punt de contacte nacional per al tema "Medi Ambient", rodriguez_carolina@cdti.es, abans del 5 de març. Preguem al personal investigador de la UVEG que ens envien còpia d'aquesta enquesta a la nostra adreça operuv@uv.es.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics