EURORECERCA NÚM 376 Data: 25 de febrer de 2010

Subscripcions

Jornada sobre el tema "Salut" del 7PM a Albacete


11 de març de 2010
Aula Magna Facultat de Medicina – Universitat de Castella-la Manxa
Carrer Almansa, 14 - ALBACETE

La Universitat de Castella-la Manxa i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) organitzen una jornada informativa sobre el tema "Salut" del Setè Programa Marc a Albacete. Hi intervindran, entre d'altres, Marta Gómez Quintanilla (Experta y punt de contacte nacional de Salut 7PM, CDTI), David Bonal i Evelin Molano (Tècnics de Transferència OTRI-UCLM i FEDA Projecte ACTIS). A mès, Mª Pilar de Castro, de Zurko Research, presentarà el cas d'èxit en convocatòries anteriors d'aquest tema.

Hi haurà la possibilitat de revisar propostes dels temes "Salut" i "Aliments, agricultura i pesca, i biotecnologia" (KBBE) a càrrec de Marta Gómez Quintanilla. Les persones interessades han de demanar l'entrevista amb antelació a Gabrielar.gallicchio@uclm.es

Es pot consultar el programa de la jornada i realitzar la inscripció mitjançant aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics