EURORECERCA NÚM 381 Data: 4 de març de 2010

Subscripcions

Convocatòria de temes EUROCORES


La Fundació Europea de la Ciència (ESF en sigles angleses) ha obert el termini de presentació de propostes per a nous temes de recerca del programa EUROCORES. Els temes EUROCORES són propostes per a la creació de nous programes de recerca col·laborativa que tracten temes amplis i complexos, i que reben un millor enfocament per mitjà de la cooperació internacional. Amb aquesta convocatòria anual, l'ESF sol·licita idees noves a la comunitat científica, amb l'objectiu de crear programes europeus de recerca col·laborativa de gran escala (EUROCORES) en tots els camps científics.

Aquestes propostes de temes constitueixen el primer pas per a una posterior convocatòria de propostes de projectes de recerca col·laborativa, que se llançaran per a cadascú dels programes seleccionats.

Els EUROCORES són gestionats per l'ESF i finançats directament per les agències finançadores participants; en el cas d'Espanya, el Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN). A aquest enllaç del MICINN es poden consultar els programes EUROCORES on ha participat amb anterioritat.

El termini de presentació de propostes de temes EUROCORES finalitza el 21 de maig de 2010. Les persones interessades poden obtenir tota la informació i presentar la seua proposta en línia, al web http://www.esf.org/activities/eurocores.html

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics