EURORECERCA NÚM 382 Data: 5 de març de 2010

Subscripcions

Convocatòria del programa EuroEPINOMICS


La Fundació Europea de la Ciència (ESF en sigles angleses) ha obert el termini de presentació de propostes per a projectes de recerca col·laborativa sota el programa Functional genomic variation in the epilepsis (EuroEPINOMICS). L'objectiu d'aquest programa és establir un programa de recerca que combine l'experiència científica i els recursos de grups de recerca líders europeus per a proporcionar mapes d'alta resolució de factors genètics de risc de les síndromes epilèptics comuns, així com fer una dissecció dels determinants genètics de la resposta a fàrmacs antiepilèptics, i elucidar els mecanismes de l'epileptogènesi. La finalitat a llarg termini és la identificació de nous objectius terapèutics i una teràpia farmacològica individualitzada.

La fase de recerca del programa EuroEPINOMICS durarà quatre anys, i inclou finançament nacional (en el cas d'Espanya, el Ministeri de Ciència i Innovació - MICINN) per a salaris de personal científic i tècnic, equipament, despeses de viatge i material fungible.

Les propostes han de contenir, com a mínim, tres investigadors principals de tres països dels que participen al programa (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Croàcia, Espanya, Estònia, Finlàndia, Luxemburg, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Suïssa i Turquia). Hi poden participar investigadors d'altres països, sempre que el seu valor científic afegit es demostre, però no rebran finançament dels organismes participants. Les propostes han d'incloure més investigadors principals dels països participants que de la resta.

El termini de presentació de propostes resumides finalitza el 30 de març de 2010. Està previst que s'invitarà a la presentació de propostes completes el 3 de maig, amb el 22 de juny de 2010 com a data límit.

Prèviament a la presentació de propostes resumides, els grups de recerca interessats han de contactar amb el MICINN per a verificar que la proposta compleix amb les normes de finançament nacional. Les dades de contacte són: Dr. Severino Falcón, tel. 91 6037959, severino.falcon@micinn.es

Tota la informació sobre aquesta convocatòria i l'eina de presentació de propostes en línia, està disponible al web:
http://www.esf.org/activities/eurocores/programmes-in-preparation/euroepinomics/call-for-outline-proposals.html

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics