EURORECERCA NÚM 383 Data: 5 de març de 2010

Subscripcions

Convocatòria del programa EuroGIGA


La Fundació Europea de la Ciència (ESF en sigles angleses) ha obert el termini de presentació de propostes per a projectes de recerca col·laborativa sota el programa Graphs in Geometry and Algorithms (EuroGIGA). L'objectiu d'aquest programa és doble: per una banda, abordar d'una manera conjunta problemes bàsics però difícils, resumits sota el nom "Graphs in Geometry and Algorithms", i per l'altra, promoure la col·laboració amb àrees d'aplicació on es fan servir els gràfics geomètrics i algoritmes, com ara l'optimització combinatòria, sistemes d'informació geogràfics, disseny assistit per ordinador, robòtica, anàlisis d'imatges, etc.

Per a assolir aquests objectius, s'invita a la presentació de propostes de projectes de recerca que tracten amb els temes següents, encara que les propostes no estan limitades als mateixos:

Drawing graphs
Geometric representations of graphs
Skeletal structures and spatial decompositions
Combinatorics of discrete point sets
Graphs of polytopal structures

La fase de recerca del programa EuroGIGA durarà tres anys, i inclou finançament nacional (en el cas d'Espanya, el Ministeri de Ciència i Innovació - MICINN) per a salaris de personal científic i tècnic, equipament, despeses de viatge i material fungible.

Les propostes han de contenir, com a mínim, tres investigadors principals de tres països dels que participen al programa (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Croàcia, Eslovàquia, Espanya, Hongria, Luxemburg, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, Suïssa i Turquia). Hi poden participar investigadors d'altres països, sempre que el seu valor científic afegit es demostre, però no rebran finançament dels organismes participants. Les propostes han d'incloure més investigadors principals dels països participants que de la resta.

El termini de presentació de propostes resumides finalitza el 29 de març de 2010. Està previst que s'invitarà a la presentació de propostes completes el 26 d'abril, amb el 22 de juny de 2010 com a data límit.

Prèviament a la presentació de propostes resumides, els grups de recerca interessats han de contactar amb el MICINN per a verificar que la proposta compleix amb les normes de finançament nacional. Les dades de contacte són: Dr. Severino Falcón, tel. 91 6037959, severino.falcon@micinn.es

Tota la informació sobre aquesta convocatòria i l'eina de presentació de propostes en línia, està disponible al web:
http://www.esf.org/activities/eurocores/programmes-in-preparation/eurogiga/eurogiga-call-for-outline-proposals.html

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics