EURORECERCA NÚM 393 Data: 22 de març de 2010

Subscripcions

Convocatòria: Beques Internacionals Marie Curie per a beneficiaris de tercers països


La Comissió Europea ha publicat, amb data 17 de març de 2010, una convocatòria de Beques internacionals per a beneficiaris tercers països (International Incoming Fellowships), adreçades a investigadors i investigadores experimentats/des en etapes diverses de la seua carrera.

 

Dades bàsiques

Període finançat: de 12 a 24 mesos

Projectes: Projectes individuals presentats per investigadors/es experimentats/des en actiu a tercers països, en col·laboració amb un organisme d’acollida d’un estat membre de la UE-27 o associat al 7PM. L’investigador escollirà el tema objecte de la recerca en col·laboració amb l’organisme d’acollida.

Perfil: investigadors/es estrangers/es doctors/es, o els qui tenen com a mínim quatre anys d’experiència investigadora o un període equivalent a temps complet (ETC).

Mobilitat: Les persones sol·licitants poden ser de qualsevol nacionalitat. Han de traslladar-se des d’un tercer país a un estat membre de la UE o associat.

 

Aquestes beques tenen com a objectiu acollir a Europa investigadors d’alt nivell per a reforçar l’excel·lència científica dels estats membres i associats mitjançant l’intercanvi de coneixements amb els investigadors actius a tercers països que vulguen treballar en projectes de recerca europeus, amb la finalitat de desenvolupar una cooperació amb benefici mutu. L’acció anima aquests investigadors a planejar el període de mobilitat internacional sota el marc d’un projecte professional coherent, tot oferint la possibilitat d’establir futurs llaços de col·laboració en la recerca amb els investigadors i els organismes de recerca europeus.

En el cas que el país d’origen de l’investigador siga un país membre de l’ICPC (International Cooperation Partner Country), hi ha la possibilitat d’incloure en el projecte/beca una fase de retorn al país d’origen. Per a aquests casos, consulteu la convocatòria.

La informació completa d'aquesta convocatòria es troba disponible a l'enllaç següent: FP7-PEOPLE-2010-IIF

Pressupost indicatiu: 28 milions d'euros

Final del termini de presentació de propostes: 17 de agost de 2010 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

Més informació: Ángeles Sanchis, ext. 51276, operuv@uv.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics