EURORECERCA NÚM 402 Data: 15 de abril de 2010

Subscripcions

Nova convocatòria de la JTI Clean Sky


La iniciativa tecnològica conjunta (JTI) Clean Sky ha publicat la quarta convocatòria de propostes per a projectes de R+D en el camp de l'aeronàutica. Clean Sky té com a objectiu principal la promoció de la recerca per a desenvolupar aeronaus més ecològiques, silencioses i eficients.

Mitjançant aquesta convocatòria, que compta amb un pressupost total de 4.425.000 euros, Clean Sky vol incorporar socis que desenvolupen tasques molt específiques i que encaixen en el programa de treball tècnic i el calendari. En aquesta convocatòria, només es convoca una de les fitxes temàtiques (topic fiches):

Smart Fixed Wing Aircraft (4 temes)

Area01 Smart Wing Technology: MEMS accelerometer for wing behaviour measurement. MEMS gyrometer for wing behaviour measurement.
Area03 Flight Demonstrators: Starboard leading edge and upper cover design and manufacturing. Krueger Flaps Design and Manufacture.

Podeu trobar informació detallada i presentació de propostes a aquest enllaç.

El termini d'aquesta convocatòria amb codi SP1-JTI-CS-2010-02 finalitza el 30 de juny de 2010 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les).

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics