EURORECERCA NÚM 403 Data: 15 de abril de 2010

Subscripcions

Nanomedicine Partnering Day a Barcelona


Barcelona, 5 de maig de 2010
Auditori de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
San Quintí, 89 - 08041 Barcelona

Organitzada per la Unitat d'Innovació Internacional de la Plataforma Espanyola de Nanomedicina, aquesta jornada està concebuda com a un encontre per als representants dels diferents sectors d'agents implicats a la recerca en nanomedicina i nanobiotecnologia (acadèmics, industrials, PIME, hospitals...), amb la finalitat de propiciar possibles consorcis de cara a les properes convocatòries del Setè Programa Marc europeu en aquest camp, previstes per a juliol de 2010 sota el programa específic de Cooperació, concretament en els temes HEALTH (Salut), NMP (Nanociències, nanotecnologies, materials i noves tecnologies de la producció) i ICT (Tecnologies de la informació i de la comunicació).

L'encontre comptarà amb sessions de presentacions flash, debats i networking. Informació addicional i inscripció (gratuïta) en línia: http://www.nanomed-uii.net/events

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics