EURORECERCA NÚM 405 Data: 17 d'abril de 2010

Subscripcions

Convocatòria ICT AGRI


Com ja us anunciàrem a l'EURORECERCA nº 366 del darrer 17 de febrer, la xarxa de l'espai europeu de recerca (ERA-NET en sigles angleses) ICT-AGRI ha publicat una convocatòria de projectes de recerca en el camp de les TIC i robòtica per a l'agricultura i qüestions mediambientals. La convocatòria tancarà el termini per a trametre les prepropostes el 31 de maig de 2010. Els candidats que superen la fase de prepropostes seran invitats a presentar la proposta completa, que s’haurà de sotmetre a una revisió d’experts.

Els projectes poden pertànyer a una de les dues categories següents:

Un enfocament ampli que combine productes de programari i maquinari (bé nous, o bé ja existents) per a demostrar un sistema que tracte sobre reptes importants dins una àrea d'aplicació específica.

Un enfocament estret, centrat en elements específics d'importància vital per al funcionament de sistemes integrats.

Els consorcis han d'incloure-hi com a mínim tres socis dels països participants al ERA-NET ICT-AGRI (Bèlgica, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Irlanda, Israel, Itàlia, Letònia, Espanya, Suïssa, Països Baixos i Turquia). Els investigadors i les investigadores pertanyents a altres països poden formar part del consorci, però han de proporcionar el seu propi finançament per al projecte.

Les persones interessades en aquesta convocatòria poden obtenir més informació al web http://ict-agri.eu/Calls-7.aspx 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics