EURORECERCA NÚM 420 Data: 11 de maig de 2010

Subscripcions

Recordatori: Jornada llançament Nanofutures


LAUNCHING THE “NANOfutures” EUROPEAN INITIATIVE: THE EUROPEAN TECHNOLOGY INTEGRATION AND INNOVATION PLATFORM (ETIP) IN NANOTECHNOLOGY
¡¡IMPORTANT!! EARLY REGISTRATION: BEFORE MAY 26TH
 

15 i 16 de juny de 2010
Centre de Conferències de Gijón
http://www.nanofutures2010.eu

La Comissió Europea, la presidència espanyola de la Unió Europea, el govern del Principat d'Astúries, l'associació NANOfutures i PRODINTEC organitzen el llançament oficial de la iniciativa europea "NANOfutures": European Technology Integration and Innovation Platform (ETIP) in Nanotechnology, que tindrà lloc els propers 15 i 16 de juny a Gijón. Aquest esdeveniment forma part dels actes oficials de la presidència espanyola de la Unió Europea.

Empreses provinents de diferents sectors com ara el grup BASF (sector químic), BP Solar (energies renovables), centre de recerca FIAT (automoció), Thomas Swan & Co. Ltd. (nanomaterials avançats), grup ZELTIA (farmàcia-nanomedicina), ACCIONA Infraestructuras S.A. (construcció) i Bayer MaterialScience (sector químic) han confirmat la seua participació com a ponents. Per la banda acadèmica hi participarà el Prof. Emilio Méndez, director del Centre per a Nanomaterials Funcionals (Brookhaven National Laboratory, EUA) i premi Príncep d'Astúries de Recerca Científica i Tècnica.

Empreses sorgides de la recerca acadèmica i inversors en nanotecnologia presentaran les diferents perspectives sobre l'establiment i la promoció de les empreses amb base tecnològica.

Els participants tindran una oportunitat única d'ampliar els seus coneixements sobre nanotecnologies, i entrar en contacte amb la indústria europea i investigadors d'arreu el món en aquest camp.

Les persones interessades poden consultar tota la informació sobre aquest esdeveniment a l'adreça: http://www.nanofutures2010.eu

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURONANOS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURONANOS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURONANOS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics