EURORECERCA NÚM 425 Data: 13 de maig de 2010

Subscripcions

Convocatòria Infraestructures Científiques Internacionals (MICINN)


El Ministeri de Ciència i Innovació ha publicat al BOE nº 102, de 28 d'abril de 2010, una convocatòria del Programa Nacional d'Internacionalització de la R+D, que inclou cinc subprogrames:

I. Euroinvestigació

II. Projectes internacionals

III. Foment de la cooperació científica i internacional

IV. Actuacions relatives a infraestructures científiques internacionals

V. Especialització en infraestructures científiques i organismes internacionals

Resumim en aquest missatge la informació corresponent al subprograma Actuacions Relatives a Infraestructures Científiques Internacionals.

IV. ACTUACIONS RELATIVES A INFRAESTRUCTURES CIENTÍFIQUES INTERNACIONALS

a) Modalitat: Participació en projectes d'instal·lacions científiques i tècniques, especialment aquelles que s' inclouen en el "full de ruta" de l'ESFRI.

Tipus i durada dels projectes: Projectes individuals o consorciats. Ajudes amb una durada mínima d'1 any i màxima de 3.

Termini de presentació de sol·licituds: del 27 de maig al 23 de juny de 2010.

b) Modalitat: Estudis de viabilitat, disseny detallat o construcció d'instrumentació científica avançada o equipament d'elevat contingut tecnològic relacionat amb una infraestructura científica internacional.

Tipus i durada dels projectes: Projectes individuals o consorciats. Ajudes amb una durada mínima d'1 any i màxima de 3.

Termini de presentació de sol·licituds: del 27 de maig al 23 de juny de 2010.

c) Modalitat: Organització de congressos, seminaris, conferències i cursos de formació relacionats amb l'ús de tecnologies aplicades a les grans infraestructures i instal·lacions científiques internacionals.

Tipus i durada dels projectes: Projectes individuals. Ajudes amb una durada mínima d'1 any i màxima de 3.

Termini de presentació de sol·licituds: del 27 de maig al 23 de juny de 2010.

Despeses subvencionables de les modalitats a, b i c: Universitats, fins al 100% dels costos marginals. No es financen els costos indirectes.

a) Despeses de personal. Personal contractat: doctors, titulats superiors i personal tècnic. En són excloses les beques de formació i els complements salarials.

b) Altres despeses d'execució. Adquisició d'equipament científic i tècnic, material bibliogràfic, material fungible, viatges i dietes, incloses les despeses de seminaris i conferències de caràcter científic, les visites i estades d'investigadors convidats per períodes curts de temps i amb relació directa amb el projecte, etc., així com els costos d'utilització de serveis generals de suport a la recerca i de grans instal·lacions científiques, i els costos de difusió dels resultats, subcontractacions, costos de recerca contractual, coneixements tècnics i drets d'ús de títols de propietat industrial o intel·lectual de fonts externes i els costos derivats del pagament de royalties necessaris per a l'execució del projecte, en la mesura que hi puguen ser imputats al mateix, sempre que l'operació s'haja realitzat a preus de mercat i en condicions de plena competència i sense cap element de pacte il·lícit en perjudici de tercers, així com costos de consultoria, publicitat i serveis equivalents, destinats de manera exclusiva al projecte o actuació.

c) Despeses d'auditoria fins a un màxim de 1.200 euros, quan la justificació així ho exigisca i el beneficiari no estiga obligat a auditar els seus comptes anuals.

d) Modalitat: Realització d'estades relacionades amb l'ús de tecnologies aplicades en les grans infraestructures científiques internacionals, pertanyents als àmbits de la física nuclear, física de partícules i astropartícules, en especial les estades que prevegen la col·laboració bilateral amb investigadors de laboratoris alemanys, argentins, francesos, italians i portuguesos, sempre que aquesta col·laboració estiga recollida en els corresponents acords de cooperació entre el Ministeri de Ciència i Innovació i els laboratoris especialitzats en aquesta matèria a Espanya. És necessari que l'investigador principal de l'equip estranger amb què s'establirà la cooperació trameta una sol·licitud equivalent al seu país.

Tipus i durada dels projectes: Projectes individuals. Actuacions amb un termini d'execució màxim d'1 any.

Despeses subvencionables de la modalitat d: Despeses de desplaçament d'investigadors espanyols i dietes d'estada dels investigadors no residents a Espanya. També es poden incloure les despeses relatives a una assegurança mèdica i d'accidents.

Termini de presentació de sol·licituds: Primer termini (només col·laboració amb França i Portugal): del 27 de maig al 23 de juny de 2010. Segon termini (tots): de l'1 al 29 de juliol de 2010.

 

Més informació a la Unitat de Política Científica del Servei d'Investigació, ext. 83382, policien@uv.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics