EURORECERCA NÚM 439 Data: 26 de maig de 2010

Subscripcions

Jornada sobre la propera convocatòria de Seguretat


El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial organitza una jornada informativa sobre la propera convocatòria del tema "Seguretat" del programa de Cooperació del Setè Programa Marc d'R+D europeu, que es publicarà previsiblement el proper 30 de juliol. La jornada es celebrarà el 30 de juny de 2010 a la seu del CDTI (Madrid). Hi participaran, entre altres, Maite Boyero Egido, delegada espanyola en el Comitè de Programa de Seguretat (CDTI) i Ignacio Montiel Sánchez, de la Unitat de Seguretat, DG Enterprise (Comissió Europea).

 

El programa i inscripció en línia estan disponibles a aquest enllaç.

 

Hi haurà la possibilitat de mantenir reunions bilaterals amb el personal de la Comissió per a debatre idees de projectes. Per a tal fi, cal enviar un missatge abans del 25 de juny a l'adreça diaz_belen@cdti.es, tot incloent un resum de la idea o projecte segons la plantilla disponible a aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics