EURORECERCA NÚM 440 Data: 27 de maig de 2010

Subscripcions

Jornada sobre SESAR JU


Infoday SESAR: noves oportunitats
de participació en la SESAR JU

11 de juny de 2010  09.30-13.00
Seu del CDTI C/ Cid 4, 28001 Madrid

Programa i inscripcions en aquest enllaç.

 

El punt de contacte nacional per al tema "Transport (aeronàutica inclosa)" del Setè Programa Marc d'R+D europeu, ens informa d'una jornada organitzada pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial, sobre l'empresa comuna SESAR. La jornada es celebrarà l'11 de juny de 2010 a la seu del CDTI (Madrid). Hi participaran, entre altres, José Antonio Calvo, Chief Regulatory Affairs de SESAR.

 

SESAR és el programa de modernització de la infraestructura de control del tràfic aeri. L'objectiu de SESAR és desenvolupar un nou sistema de gestió del tràfic aeri, capaç de garantir la seguretat i fluïdesa del transport aeri mundial durant els propers 30 anys. Amb la finalitat de gestionar la fase de desenvolupament d'aquest ambiciós projecte, es va crear l'empresa comuna SESAR amb participació de la Comissió Europea.

 

L'objectiu de la jornada és informar amb antelació als diferents sectors sobre les noves vies de participació en SESAR i servir com a punt de trobada (networking) per a establir nous socis per a presentar propostes en les noves convocatòries. Un dels aspectes més interessants d'aquesta jornada és que s'explicaran noves figures de participació especialment orientades a organismes públics de recerca i PIMES. També s'oferirà informació sobre noves convocatòries de projectes i xarxes dels distints paquets de treball de SESAR.

 

El programa de la jornada i inscripció (gratuïta) en línia estan disponibles en aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics